Εμείς θα γράφουμε όσο αντέχουμε από εδώ και μετά από αλλού

Του Σταύρου Μαρίνη
Το διαδίκτυο έχει παραμείνει το μόνο μέσο αντίστασης στον αφελληνισμό της Χώρας. Μπορεί να μολύνετε από δημοσιογραφικές πένες που δεν συγκινούν πλέον ΚΑΝΕΝΑΝ , να έχει εκβιαστές που αλλάζουν τις αναρτήσεις ανάλογα από το ποιος θα δώσει τα περισσότερα αλλά έχει και κάποιους που πιστεύουν σε Ιδέες και λένε τα πράγματα με το όνομά τους. Για τον λόγο αυτό το Κράτος θα προχωρήσει τους επόμενους μήνες σε φίμωση των Ελεύθερων Φωνών. Τα μηνύματα είναι ήδη γνωστά σε εμάς και έχουμε αλλάξει την απόφασή μας το ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ να έχει ελληνική ip. Ακόμα και η διεύθυνσή του δεν θα έχει το gr στο τέλος. Ενδέχεται μάλιστα να γράφεται και από το ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. Φυσικά όπου δεν φτάνει ο Νόμος που ετοιμάζεται βάζει  πλάτη η κόκκινη τρομοκρατία που ΗΔΗ με την δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια πέτυχε να μικρύνουν οι αναφορές για Ελλάδα και Ορθοδοξία από πολλά blogs. Ο Γέροντας Παϊσιος δεν πουλάει και έτσι δεν διαβάζεται αφού κανείς από τους "άρχοντες" σε επισκέψεις στο διαδίκτυο δεν ασχολείται με έναν Άγιο. Προτιμάει ο "Άρχοντας" να αναπαράγει την μιζέρια της καθημερινότητάς μας τα όμορφα στήθη και οπίσθια ανδρών και γυναικών για να καλύψει όλα τα γούστα της ρηχότητάς μας.
Εμείς σας το έχουμε ξαναγράψει τα βάζουμε ως δόλωμα για να τσιμπήσετε και να πάτε και στα Ιδεολογικά Κείμενα που ίσως σας βοηθήσουν να ξυπνήσετε από το λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι πολιτικοί και οι Παγκόσμιοι Σιωνιστές που έχουν το θράσος να καταφεύγουν και στην Δικαιοσύνη κατηγορώντας όποιον δεν τους κάνει τα χατήρια για Αντισημιτισμό. Το τελευταίο διάστημα νιώθω ότι θέλω διακοπές και έτσι δικαιολογώ την επιθυμία μου να γράφω λίγα κείμενα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι γίνεται να ξεχάσω όλους εσάς που στηρίξατε επί 3 και πλέον χρόνια την προσπάθειά μου. Οι άξιοι συνεργάτες μου αντιλαμβάνονται σιγά-σιγά την διαφορετικότητά μας και δείχνουν μεγάλη επιμέλεια στο να συνεχίσουν ότι ξεκίνησε την περίοδο που η φίμωση στα κανάλια είχε φτάσει σε σημείο που να με κάνει να πω "ως εδώ". Από τότε η φίμωση άρχισε να γίνεται ολοένα και περισσότερη και φτάσαμε να ακούμε από δελτία ειδήσεων πράγματα που δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα. Ήδη στο εξωτερικό έχουν διαπιστώσει το φαινόμενο και γελάνε με τους Έλληνες Δημοσιογράφους που είναι ουραγοί ακόμα και από πρώην ανατολικά Κράτη. Τα δελτία ειδήσεών μας μπορούν να συγκριθούν μόνο με τα αντίστοιχα της Τουρκίας αφού ακόμα και Κράτη όπως π.χ η Ουγγαρία έχουν τηλεοπτικούς σταθμούς που λένε την αλήθεια στον κοσμάκη. Εδώ ενώ έχουμε ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ τους λένε να κάνουν θυσίες για μια χαμένη υπόθεση!!! Παλαβά πράγματα αλλά ουσιαστικά για τους τοκογλύφους Τραπεζίτες που ξέρουν ότι η επιστροφή στην δραχμή θα τους αποφέρει τεράστια κέρδη ενώ θα σημαίνει και το τέλος της Ελλάδας από μια Ευρώπη που έχει μετατραπεί σε Βαλκανική Σαλάτα και κινδυνεύει να βυθιστεί οικονομικά εξαιτίας Λαών που δεν γνωρίζουν ούτε απλά μαθηματικά. Ένας φίλος Αυστριακός μου είπε χθες "Μα καλά βρε Σταύρο είναι δυνατόν το alter να μην πληρώνει τους εργαζομένους του και να εκπέμπει ακόμα;" Και εγώ σαν Νεοέλληνας του απάντησα άμα τους πλήρωνε κανονικά και τους άφηνε ελεύθερους να κάνουν δημοσιογραφία θα είχε ήδη κλείσει. Τις επόμενες μέρες θα σας έχουμε πολύ ευρωπαϊκή τηλεόραση και εκπομπές με χρήση κρυφής κάμερας κάτι που με Νόμο απαγόρεψαν στην Ελλάδα. Θα σας δείξουμε ακόμα πόσα χρωστάμε και θα σας κάνουμε να κατανοήσετε ότι είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να ξεχρεώσουμε ακόμα και εάν πουλήσουμε την μισή Ελλάδα στους ξένους. Αυτά και ελπίζω να έχω την δυνατότητα να μιλάω μαζί σας για όλα όσα μας πληγώνουν. Όσο για τα δικά μου μια από τα ίδια ξέρετε εσείς άλλωστε με ξέρετε πιο καλά ακόμα και από τους κοντινούς μου ανθρώπους. Ευχαριστώ δημόσια για την φίλη που έστειλε την πανέμορφη ευχή και ελπίζω να γίνει πραγματικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...