"Γρηγόρης και Σταμάτης"

Μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου θα λειτουργήσουν πέντε νέοι φωτεινοί σηματοδότες για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας στην παλαιά εθνική οδό Χανίων - Κισάμου, στα όρια του Δήμου Νέας Κυδωνίας.
Ήδη οι κολώνες των σηματοδοτών έχουν τοποθετηθεί σε κομβικά σημεία της κεντρικής οδού με τους συνδετήριους δρόμους και το επόμενο διάστημα θα μπουν τα κουβούκλια των φαναριών και θα υπάρξει η απαραίτητη σύνδεση των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων. Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 235.000 ευρώ και η χρηματοδότησή του προέρχεται από ίδιους πόρους του Δήμου Νέας Κυδωνίας.
Οι πέντε νέοι, φωτεινοί σηματοδότες, θα λειτουργήσουν στην Παρηγοριά, στον Κόμβο των Αγίων Αποστόλων προς το Γαλατά και το Δαράτσο, στο Καλαμάκι, στον Κάτω Σταλό, έξω από την Ταβέρνα της Μαρίας και στην Αγία Μαρίνα, δίπλα το βενζινάδικο. Μέχρι σήμερα ολοκληρώθηκαν οι εργασίες υποδομής και τοποθετήθηκαν οι καλωδιώσεις και ότι απαιτείται από πλευράς ηλεκτρολογικών συνδέσεων και απομένει, η εγκατάσταση του ηλεκτρονικού εξοπλισμού των φαναριών και τα κουβούκλια των σηματοδοτών. Οι εργασίες ξεκίνησαν τον περασμένο Αύγουστο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...