Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που καρδιοχτυπά η Νομικού!

Από την αγκαλιά του τραγουδιστή στον... εφοπλιστή η Δούκισσα Νομικού, που φέρεται ότι βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο γόνου γνωστής οικογενείας! Πρόκειται για τον Νικόλα Μαρτίνο, με τον οποίο οι φήμες την θέλουν ζευγάρι εδώ και μερικές εβδομάδες. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso», το μοντέλο και ο εφοπλιστής ήρθαν κοντά με... «προξενιό» κοινής φίλης και το πρώτο ραντεβού δεν άργησε να έρθει.
Μετά τον χωρισμό της με τον Νίνο, η Δούκισσα δεν είχε κάποια ερωτική σχέση, οπότε στο πρόσωπο του Νικόλα φαίνεται πως βρήκε τον κατάλληλο.
Το ζευγάρι αποφεύγει -προς το παρόν- τα κοσμικά στέκια για να μην έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τους παπαράτσι και προτιμά να περνά τις περισσότερες ώρες του στο σπίτι του Νικόλα, στο Καβούρι, και σε ήσυχα μέρη.
Ο νεαρός εφοπλιστής, πάντως, μάλλον έχει... έφεση στις καλλίγραμμες ξανθές: Πριν την Δούκισσα, φήμες τον ήθελαν ζευγάρι με την Νταΐάννα Ιγροπούλου και πιο πριν με την Χριστίνα Στεφανίδη!
ΠΗΓΗ:gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...