ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Αρχηγός Στρατού δεν εκβιάζεται!

 Γράφει ο Βασίλης Χήτος

Άθλια επίθεση δέχεται  ο Αρχηγός του Στρατού κ. Φράγκος Φραγκούλης από «κουκουλοφόρο» του διαδικτύου που ανήρτησε σε ιστοσελίδα προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για τον μάχιμο Αντιστράτηγο που μια ζωή υπηρέτησε στις Ειδικές Δυνάμεις και δεν εγκατέλειψε ποτέ την ενεργό δράση, αφού ακόμη και σ’ αυτό το αξίωμα δεν παραλείπει να κάνει άλματα με το αγαπημένο του αλεξίπτωτο.
Ο «μπλόγκερ» εξαπολύει άνανδρη επίθεση στον Αρχηγό του ΓΕΣ και για την κόρη του Ευτυχία που παρουσιάζει εκπομπή στην κρατική τηλεόραση. Αποκαλεί «νυμφίδιο» το κορίτσι τη στιγμή που η κόρη του Αρχηγού ασφαλώς και δεν έχει δώσει τέτοια δικαιώματα με τη συμπεριφορά της. Η Ευτυχία παρά το ύψος της και τα γαλόνια που κουβαλά ο πατέρας της, κρατά πολύ χαμηλούς τόνους.
H προϊστάμενη της Εισαγγελίας Αθηνών κ. Ελένη Ράϊκου -όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το Crimes on air- διέταξε επείγουσα προκαταρκτική εξέταση για τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμησης και της απόπειρας εκβίασης. Διαβάστε ορισμένα μόνο από τα απαράδεκτα σχόλια του επικίνδυνου ατόμου που ακούει στο όνομα «κοινός συκοφάντης»:
« Μπορούμε τώρα να εξηγήσουμε την διαπλοκή του νυμφιδίου και του πατέρα της με την νέα τάξη πραγμάτων και τα χιλιάδες ευρώ που εμείς οι ίδιοι πληρώνουμε στην ΕΤ1 για να δεχόμαστε αντεθνική προπαγάνδα καθώς και την απώλεια μέρους της Εθνικής μας κυριαρχίας…Αρχηγέ Φραγκούλη (τάξεως 1974), γλείφτη κάθε πολιτικής κατάστασης, αποδέχτηκες την αφαίρεση της προϋπόθεσης του γένους για την είσοδο στις Στρατιωτικές Σχολές, η παρότρυνση η δική σου και της κόρης σου προς τους Έλληνες να παραχωρήσουν τα δικαιώματα τους , σε ανθρώπους που δεν γεννήθηκαν από Έλληνες και δεν είναι Έλληνες , συνιστά προπαρασκευαστικές ενέργειες για την υλοποίηση εκχώρησης εθνικών κυριαρχικών μας δικαιωμάτων , καθώς και εθνικού εδάφους. Αυτό Γενίτσαρε , είναι πράξη εσχάτης προδοσίας ». Μια ημέρα μετά την αισχρή αυτή ανάρτηση ο Αρχηγός δέχτηκε τρία τηλεφωνήματα στο κινητό του τηλέφωνο. Η άγνωστη φωνή τον … συμβούλευε πως: « Για να σταματήσουμε πρέπει να πληρώσεις… ». Η μηνυτήρια αναφορά του κ. Φραγκούλη εξετάζεται ήδη από το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού εγκλήματος του αστυνομικού υποδιευθυντή Μάνου Σφακιανάκη  ο οποίος έχει επωμιστεί ο ίδιος προσωπικά το βάρος της αποκάλυψης του κρυφού δράστη.
Το Crimes on air από πολύ έγκυρη πηγή πληροφορήθηκε πως πρόκειται για απόστρατο Αξιωματικό και το παράδοξο είναι πως συνταξιοδοτήθηκε το 2005 πολύ πριν δηλαδή ο κ. Φραγκούλης αναλάβει Αρχηγός του Στρατού. Να σημειώσουμε εδώ πως ο «ύποπτος» δεν έχει περάσει από τις Ειδικές Δυνάμεις και άρα δεν προηγήθηκε κάποιο προσωπικό ζήτημα ή διένεξη.
ΠΗΓΗ:CrimesOnAir

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...