Κινηματογραφική καταδίωξη με πυροβολισμούς…

 Οι σφαίρες έπεφταν βροχή, από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα.
Όλα ξεκίνησαν όταν χθες το πρωί, οι αστυνομικοί που περιπολούσαν στην περιοχή της Αλιάρτου, εντόπισαν ένα μαύρο BMW στο οποίο επέβαιναν 2 άτομα. Το αυτοκίνητο θεωρήθηκε ύποπτο και το παρακολουθούσαν διακριτικά οι άνδρες της ασφάλειας Λιβαδειάς με συμβατικό αυτοκίνητο.Όταν έφθασαν έξω από την Λιβαδειά στην διασταύρωση του Αγ. Ιωάννη οι αστυνομικοί του έκαναν σήμα να σταματήσει για έλεγχο.
Ο οδηγός της BMW ανέπτυξε ταχύτητα και ακολούθησε άγρια καταδίωξη.
Στον περιφερειακό της Λιβαδειάς, ο οδηγός λόγω υπερβολικής ταχύτητας έχασε τον έλεγχο, και περνώντας στο αντίθετο ρεύμα, έπεσε πάνω στις μεταλλικές μπάρες.
Οι δύο κακοποιοί κατέβηκαν με τα καλάσνικοφ στα χέρια και άρχισαν να πυροβολούν τους διερχόμενους οδηγούς αδιακρίτως, νομίζοντας ότι είναι αστυνομικοί.
Μέσα στον πανικό που ακολούθησε κατάφεραν να σταματήσουν ένα διερχόμενο AUDI , να κατεβάσουν με τα όπλα στο χέρι την 3μελή οικογένεια, και να διαφύγουν προς Αράχοβα και Παρνασσό. Οι αστυνομικοί εξετάζουν εξονυχιστικά το τρακαρισμένο όχημα, μήπως «μιλήσει» και καταφέρουν να φθάσουν στην ταυτότητα των 2 κακοποιών.
ΠΗΓΗ:LamiaReport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...