Δωρεάν ιατρικός έλεγχος στα έλεγχος των επιβατών

Δωρεάν προληπτικό ιατρικό έλεγχο στα παιδιά όσων πετάξουν από σήμερα έως και την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου, με πτήσεις της Olympic Air, προσφέρει η εταιρεία σε συνεργασία με τον Όμιλο Υγεία.

Η ενέργεια αυτή θα πραγματοποιηθεί με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού, στο Νοσοκομείο Παίδων Μητέρα, στη συμβολική τιμή των 10 ευρώ. Ο προληπτικός έλεγχος περιλαμβάνει παιδιατρική εξέταση, γενική αίματος, γενική ούρων, σάκχαρου και φεριτίνης, οι οποίες αποτελούν το σύνολο των εξετάσεων που πρέπει να γίνονται σε ένα παιδί.
Η παροχή ισχύει, κατόπιν ραντεβού, για όσους τηλεφωνήσουν μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2011, με την επίδειξη του σχετικού εντύπου που θα διανεμηθεί κατά τη διάρκεια των πτήσεων.Επιπλέον, στο πλαίσιο στήριξης του Μαραθώνιου Αγάπης για το Παιδί, η Olympic Air θα μοιράσει σε όλους τους επιβάτες της τη συλλεκτική σοκολάτα του θεσμού, ο οποίος φέτος κλείνει 20 χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...