Συνελήφθησαν για λαθρεμπόριο καυσίμων


Υπόθεση λαθρεμπορίου καυσίμων αποκάλυψε, ύστερα από έλεγχο, ομάδα ελεγκτών του Σ.Δ.Ο.Ε.. Οι υπάλληλοι που εκτελούσαν διατεταγμένη υπηρεσία στην περιοχή του Αγίου Ιωάννου Ρέντη, την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου, αποπειράθηκαν να ελέγξουν το φορτίο οχήματος μεταφοράς υγρών καυσίμων, το οποίο εξερχόταν από χώρο πάρκινγκ.

Ο οδηγός του οχήματος ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να ξεφύγει, όμως, ύστερα από καταδίωξη, οι υπάλληλοι κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν. Από τον έλεγχο που διενεργήθηκε στο φορτηγό όχημα και στον χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων από τον οποίο εξήλθε, διαπιστώθηκε ότι μεταφερόταν ποσότητα υγρών καυσίμων, περίπου 8.000 λίτρων, για την οποία δεν προέκυψε βάσει έγγραφων στοιχείων η νόμιμη προέλευση, κατοχή και κυρίως η προηγούμενη καταβολή των δασμών και άλλων φόρων που αναλογούν σε αυτή. Μετά τον έλεγχο κατασχέθηκαν τόσο η ποσότητα υγρών καυσίμων όσο και το μέσο μεταφοράς της, ενώ συνελήφθησαν ο ιδιοκτήτης του φορτηγού και του χώρου στάθμευσης αυτοκινήτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...