Εξιχνιάστηκε η δολοφονία ψυχιάτρου στη Θεσσαλονίκη!

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία, πριν από μία εβδομάδα, του 48χρονου ψυχιάτρου στη Θεσσαλονίκη.Όπως ανακοίνωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, δράστες του εγκλήματος είναι η 27χρονη, Κουβανή, πρώην σύζυγός του και ο συνομήλικος αρραβωνιαστικός της, ελληνικής καταγωγής, οι οποίοι και συνελήφθησαν.
Υπενθυμίζεται ότι ο 48χρονος γιατρός βρέθηκε νεκρός από περαστικούς στη συμβολή των οδών Αδ. Κοραή και Στρωμνίτσης, χτυπημένος με μαχαίρι στο λαιμό.Από την πρώτη στιγμή οι έρευνες της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης στράφηκαν στη νεαρή πρώην σύζυγό του. Όπως προέκυψε από την προανακριτική διαδικασία, στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο 48χρονος, προηγήθηκε συνάντηση μεταξύ του θύματος και των δραστών για την επίλυση προσωπικών-οικογενειακών ζητημάτων. Ακολούθησε διαπληκτισμός, κατά τη διάρκεια του οποίου, ο 27χρονος κατάφερε πολλαπλά τραύματα με μαχαίρι στον 48χρονο.
Στη συνέχεια, η 27χρονη, αφού αφαίρεσε και απενεργοποίησε το κινητό τηλέφωνο και το πορτοφόλι του θύματος, απομακρύνθηκε πεζή από το σημείο, ενώ ο συνομήλικος συνεργός της μετέβη σε θαμνώδη τοποθεσία στην περιοχή της Πυλαίας (πλησίον εμπορικού κέντρου), όπου έκρυψε το κυνηγετικό μαχαίρι της επίθεσης, ένα ζευγάρι γάντια και το τηλέφωνο του θύματος. Στο πλαίσιο επιτόπιας έρευνας στο συγκεκριμένο σημείο, τα παραπάνω αντικείμενα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν. Οι δράστες της ανθρωποκτονίας αναμένετο να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
ΠΗΓΗ:Ναυτεμπορική 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...