«Ίσως ήμουν λίγο αυστηρός»


Την αυτοκριτική του έκανε ο Γιάννης Λουκάκος, μια ανάσα πριν από τον μεγάλο τελικό του διαγωνισμού μαγειρικής του MEGA «Master Chef», στον οποίο έλαβε μέρος στην κριτική επιτροπή.Παραδέχθηκε πως τα σχόλια του ήταν ίσως λίγο αυστηρά και τόνισε πως οι δύο καλύτεροι που έφτασαν στον τελικό είχαν ελάχιστες διαφορές μεταξύ τους.
Ο βραβευμένος σεφ δήλωσε πως: «Δεν σου δίνεται κάθε μέρα η ευκαιρία να συμμετέχεις σε ένα τέτοιο πρόγραμμα», ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει πως στην κουζίνα του έχει προσλάβει για δουλειά έναν πρώην παίκτη του διαγωνισμού, τον Ιερεμία.

«Δουλεύει ως αρχάριος μάγειρας και εύχομαι να υπάρξουν κι άλλοι, γιατί αυτό πρέπει να κάνουν όλα τα παιδιά που πήραν μέρος»

Όσο για το τι έμαθε από όλο αυτό; «Αυτό που έμαθα είναι ότι μπορώ να προσφέρω τις γνώσεις μου σε νέα παιδιά και σε κάποιους τηλεθεατές» συνέχισε ο Γιάννης Λουκάκος, προσθέτοντας πως η ζωή του δεν άλλαξε και απλώς έγινε γνωστός σε περισσότερο κόσμο.

Για την Ευγενία Μανωλίδου, όμως, τι έχει να πει; «Είχαμε πάρα πολύ καλή συνεργασία, είναι πάρα πολύ καλή σε αυτό που κάνει».

Πηγή: Star

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...