Στα απογευματινά νοσοκομεία θα καλύπτονται πλέον οι διαγνωστικές εξετάσεις

Το σύνολο των διαγνωστικών εξετάσεων και μέρος των ιατρικών επισκέψεων θα καλύπτεται στο εξής τα απογεύματα στα νοσοκομεία, όπως ανακοίνωσαν ο αναπληρωτής υπουργός Εργασίας, Γ.Κουτρουμάνης, ο υφυπουργός Υγείας, Μ.Τιμοσίδης και η γενική γραμματέας Υγείας, Αθ.Δρέττα μαζί με τον πρόεδρο του ΟΠΑΔ, Κ.Σουλιώτη σε συνέντευξη Τύπου.Ο ΟΠΑΔ θα συνάψει άμεσα τις σχετικές συμβάσεις, οι οποίες θα επεκταθούν στη συνέχεια στα άλλα ταμεία..Η ιατρική επίσκεψη θα καλύπτεται από τον ΟΠΑΔ με 20 ευρώ. Σε ολοήμερη λειτουργία βρίσκονται 55 νοσοκομεία, ενώ άλλα οκτώ θα ενταχθούν στο σύστημα από τις αρχές του χρόνου.
Εν τω μεταξύ εντός της ημέρας ο υπουργός Υγείας Α.Λοβέρδος και ο κ.Τιμοσίδης θα έχουν συνεργασία με την υπουργό Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου για το θέμα των πανεπιστημιακών γιατρών, οι οποίοι έχουν ζητήσει να εξαιρεθούν από το σύστημα της ολοήμερης λειτουργίας των νοσοκομείων και να διατηρήσουν τα ιδιωτικά τους ιατρεία.
ΠΗΓΗ:in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...