ΑΔΕΔΥ: Χωρίς δώρο Χριστουγέννων οι πολιτικοί υπάλληλοι


Χριστουγεννιάτικο «μποναμά» προς τους μερισματούχους του Μετοχικού Ταμείου Πολιτικών Υπαλλήλων (Μ.Τ.Π.Υ.) αποτελεί, σύμφωνα με την Α.Δ.Ε.Δ.Υ., η σιωπηρή κατάργηση του δώρου των Χριστουγέννων.
«Με την τακτική της διολίσθησης επιχειρούν η πλειοψηφία του Μ.Τ.Π.Υ. αλλά και η Κυβέρνηση να περιορίσουν τα ασφαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων και να οδηγήσουν την επικουρική ασφάλιση σε διάλυση», αναφέρει – μεταξύ άλλων – η Α.Δ.Ε.Δ.Υ..
«Είναι φανερό ότι και τα νέα επώδυνα μέτρα όπως η μείωση του μερίσματος, η αύξηση των κρατήσεων κλπ. θα επιχειρηθεί να προωθηθούν αποσπασματικά για τον αποπροσανατολισμό των εργαζομένων και των συνταξιούχων και τον περιορισμό των αντιδράσεων», προστίθεται στην ίδια ανακοίνωση.
Και καταλήγει η Α.Δ.Ε.Δ.Υ: «Είναι απαράδεκτο και προκλητικό να αρνείται το Κράτος και η Κυβέρνηση να καλύψει τα ελλείμματα του Ταμείου και να προσφεύγει στην εύκολη λύση περικοπής των δικαιωμάτων των ασφαλισμένων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...