Την Τρίτη η απόφαση για την απεργία των υπαλλήλων Πολιτικής Αεροπορίας

Για την Τρίτη μετατίθεται η απόφαση της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπαλλήλων Πολιτικής Αεροπορίας για το εάν θα απεργήσουν ή όχι στις 29 και 30 Δεκεμβρίου.
Η απεργία έχει κριθεί παράνομη και καταχρηστική από το Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών. Στη συνεδρίαση της Δευτέρας σημειώθηκε διαφωνία για το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί η κινητοποίηση και ο πρόεδρος της ΟΣΥΠΑ παραιτήθηκε.
Μέλη της ΟΣΥΠΑ, που αντιδρούν στις μετατάξεις περίπου 500 μηχανικών και πιλότων της πρώην Ολυμπιακής στην ΥΠΑ, δήλωσαν ότι θα προχωρήσουν σε εναλλακτικούς τρόπους κινητοποιήσεων, χωρίς να ωστόσο να διευκρινίσουν περαιτέρω.
Εάν η απεργία πραγματοποιηθεί, κινδυνεύουν με «μπλακ-άουτ» τα περιφερειακά αεροδρόμια, ενώ επηρεάζονται μόνο οι πτήσεις εσωτερικού, καθώς δεν συμμετέχουν στην κινητοποίηση οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας.
Έτσι, δεν αναμένεται να υπάρξει πρόβλημα στις πτήσεις από και προς το εξωτερικό στα διεθνή αεροδρόμια Αθήνας και Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...