ΠΑΤΡΑ: Μετά από τηλεφώνημα "αγνώστου" στοχοποιήθηκαν δύο ύποπτοι ως τρομοκράτες

Δύο νέα πρόσωπα από την Πάτρα βρίσκονται στο στόχαστρο τωνδιωκτικών αρχών, όπως προκύπτει από τα στοιχεία του «δεύτερου µέρους» της δικογραφίας για τους έξι συλληφθέντες ως µέλη άγνωστης τροµοκρατικής οργάνωσης.

«Θέλω να κρατήσω την ανωνυµία µου σχετικά µε τις έρευνες της Αστυνοµίας για τα άτοµα που εµπλέκονται σε τροµοκρατικές ενέργειες. Είναι και δύο άτοµααπό την Πάτρα (σ.σ.: έδωσε και τα ονοµατεπώνυµά τους), έχουν όπλα και τα κρύβουν στα σπίτια τους», φέρεται να είπεο άγνωστος που τηλεφώνησε στην Αστυνοµική ∆ιεύθυνση την περασµένη Κυριακή.

Δεν βρήκαν όπλα

Ωστόσο, οι αρχές ερεύνησαν τα σπίτια που τους υπέδειξε ο άγνωστος, αλλά όπλα δεν βρήκαν. Από τις κατ'οίκον έρευνες που έγιναν σε σπίτια που είχαν ενοικιάσει κατηγορούµενοι, οι Αρχές κατέσχεσαν πλούσιο υλικό, που µεταφράζεται σεχιλιάδες πειστήρια, τα οποία όµως µένει να ελεγχθούν ώστε να διαπιστωθεί αν έχουν ποινικό ενδιαφέρον καικυρίως αν µπορούννα συνδέσουν τα εµπλεκόµενα πρόσωπα µε τροµοκρατική δράση, όπως περιγράφεταιστο κατηγορητήριο.
ΠΗΓΗ:dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...