Η κόρη του Βουλγαράκη ετοιμάζεται να γίνει το επόμενο αστέρι της ροκ!

Η Παυλίνα Βουλγαράκη είναι η κόρη του πρώην υπουργού Γιώργου Βουλγαράκη. Σπουδάζει ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και βρίσκεται στο τρίτο έτος.
Ωστόσο η νεαρή κοπέλα έχει κι ένα πολύ μεγάλο ταλέντο στο τραγούδι. Συγκεκριμένα τραγουδάει εναλλακτική ροκ και είναι μέλος του συγκροτήματος Anima.

Όπως διαβάζουμε στη Real Life, αύριο Δευτέρα, θα τραγουδήσει στο Οξυγόνο με το γκρουπ της, το οποίο έχει ήδη ξεχωρίσει με το κομμάτι ''Πάρε από εμένα'' το οποίο έχει αναρτήσει και ο πατέρας της στην προσωπική του σελίδα στο facebook.

Ωστόσο για την Παυλίνα δεν θα είναι αυτή η πρώτη φορά που θα βρεθεί να τραγουδάει μπροστά σε κοινό. Το 2008 ερμήνευσε το ''Ερωτικό'' και το ''Εσύ Ελένη'' σε μια συναυλία αφιερωμένη στο έργο του Θάνου Μικρούτσικου. Και τότε κατάφερε να αποσπάσει το χειροκρότημα αλλά και τον θαυμασμό όλων.

Παρόλο το ταλέντο της και τις προδιαγραφές που έχει ώστε να γίνει επαγγελματίας τραγουδίστρια εκείνη θέλει να εξασκήσει το αντικείμενο των σπουδών της και να ασχολείται με τη μουσική καθαρά για χόμπυ.

Στην προσωπική της ζωή είναι πολύ καλά, διατηρεί μία μακροχρόνια σχέση με τον Γιάννη Σπηλιόπουλο και αποφεύγει τις κοσμικότητες.
ΠΗΓΗ:Tlife.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ka elega giati eixa kaoures apo xtes.......ante me to kalo to koritsaki kai na parei kai ton mpampa tis sto sigkrotima na kanei tin kolompina......

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...