Δύσκολες ώρες για τον Κώστα Τουρνά

Ο θάνατος συγγενικού του προσώπου τον γέμισε θλίψη! Συντετριμμένος, ο Κώστας Τουρνάς (φωτ.) ανέβαλε τη χθεσινή, προγραμματισμένη εμφάνισή του στο πρωινό του Mega, μόλις πληροφορήθηκε ότι η νύφη της γυναίκας του (σύζύγος του αδελφού της) άφησε την τελευταία της πνοή.

Τα ξημερώματα της Δευτέρας, λίγες ώρες μετά την καθιερωμένη συμμετοχή του στο σόου «Just the 2 of us», ο δημοφιλής τραγουδιστής έμαθε το θλιβερό μαντάτο. Η Ρούλα Λιαροπούλου, παντρεμένη με τον αδελφό της αγαπημένης του συντρόφου Μαρίας Τουρνά, στις 6.30 το πρωί έχασε τη μάχη που έδινε εδώ και καιρό με την επάρατο νόσο και άλλα προβλήματα υγείας.

«Η Ρούλα ήταν από τα πιο αγαπημένα συγγενικά μας πρόσωπα. Ο θάνατός της λύπησε όλη την οικογένεια κι εμένα τόσο πολύ που δεν μπορούσα να παραστώ χτες στο “Πρωινό mou”. Δεν ήταν δυνατόν να έχει φύγει ένα τόσο οικείο μας πρόσωπο κι εγώ να βγαίνω στην τηλεόραση και να μιλάω για άλλα πράγματα, σαν να μην είχε συμβεί τίποτα στην οικογένειά μας. Είναι μεγάλη η απώλεια, αλλά δυστυχώς έτσι είναι η ζωή!» μας λέει ο ίδιος.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Κώστας Τουρνάς -από τα πιο σεμνά μέλη της κριτικής επιτροπής του «Just the 2 of us»- είναι πολύ ικανοποιημένος από το… ήπιο κλίμα που επικράτησε στο τελευταίο κυριακάτικο σόου. Πριν από λίγες μέρες είχε δηλώσει στην «Espresso»: «Δεν βρισκόμαστε εκεί για να βγάλουμε τα μάτια μας, αλλά για να υπηρετήσουμε ένα σκοπό που εκτός από την ψυχαγωγία -με γνώμονα τη μουσική και το τραγούδι- είναι και φιλανθρωπικός».
ESPRESSO

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...