Με...ελικόπτερο και όχι με έλκηθρο ταξίδεψε στη Σόφια ο Αη Βασίλης!

Με...ελικόπτερο και όχι με το έλκηθρο, όπως τον θέλει το εορταστικό πνεύμα των Χριστουγέννων, ταξίδεψε μέχρι τη Σόφια, ο Αη Βασίλης για να χαρίσει χαμόγελα και αγάπη σε 100 παιδιά από ορφανοτροφεία στη βουλγαρική πρωτεύουσα.
Μάλιστα, για τη μετάβαση του Αη Βασίλη στη Σόφια, το ελικόπτερο που επιλέχθηκε για να τον μεταφέρει με ασφάλεια κοντά στα παιδιά, ανήκει στη βουλγαρική κυβέρνηση, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το "Sofia News Agency".
Ο Αη Βασίλης, που συνοδευόταν από μια άλλη πριγκίπισσα ενός κλασικού παραμυθιού, τη Χιονάτη και έναν...τάρανδο σε μέγεθος ενός ενήλικα άνδρα, έγινε δεκτός από τα παιδιά και τους διοργανωτές της εκδήλωσης στον τερματικό σταθμό VIP του αεροδρομίου της Σόφιας. Ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ και μέλη του υπουργικού συμβουλίου ευχήθηκαν στον Αη Βασίλη "Καλά Χριστούγεννα" και "μοίρασαν" ευχές στους υπόλοιπους συμμετέχοντες της εκδήλωσης.

Μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος GERB και τα μέλη του GERB στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο βοήθησαν τον Αη Βασίλη να μοιράσει τα δώρα στα ορφανά παιδιά και να τους ευχηθεί ό,τι καλύτερο για το 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...