"ΠΑΟΚ για Κωνσταντίνου!"

Οχι, δεν είχε να κάνει με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Στις 28 Δεκεμβρίου του 1999 ο ΠΑΟΚ έκανε γερό μπάσιμο για την απόκτηση του Μιχάλη Κωνσταντίνου από τον Ηρακλή, με τον Γιώργο Μπατατούδη να δίνει 1,1 δισ. ευρώ!

Οπως είχε γράψει η «Αθλητική Ηχώ» στις 28 Δεκεμβρίου του 1999 ο Κύπριος επιθετικός του Ηρακλή βρισκόταν στο στόχαστρο του προέδρου του ΠΑΟΚ, Γιώργου Μπατατούδη, ο οποίος ήταν πολύ αισιόδοξος και ήθελε να τον φέρει στην Τούμπα. Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου πόνταρε στην εξαιρετική πρόταση του 1,1 δισ. δραχμές για τον Μιχαλάκη και στις εξαιρετικές σχέσεις του προπονητή του Δικεφάλου, Ντούσαν Μπάγεβιτς, με τον πρόεδρο του Ηρακλή, Πέτρο Θεοδωρίδη.

Τι είναι η «Μηχανή του Χρόνου»

Για κάθε δημοσιογράφο, αλλά και φίλο του αθλητισμού, το αρχείο είναι αρχικά ένα σημαντικό εργαλείο, αλλά και μία μηχανή που μπορεί να σε ταξιδέψει στο παρελθόν. Με την βοήθεια της μηχανής-αρχείο, μπορείς να θυμηθείς ιστορίες που έχει ξεχάσει ή που θυμάσαι, αλλά θέλεις να τις δεις και πάλι γραμμένες σε ένα κείμενο ή αποτυπωμένες σε μία φωτογραφία. Μπορείς επίσης να μάθεις για πράγματα που δεν είχες την τύχη ή την ηλικία για να μπορείς να τα γνωρίζεις.

Το gazzetta.gr έχει εξασφαλίσει κατ’ αποκλειστικότητα το ιστορικό αρχείο της «Αθλητικής Ηχούς» και κάθε μέρα με μία ξεχωριστή ιστορία θα επαναφέρει το πλούσιο αθλητικό παρελθόν στο σήμερα. Για να (όπως μας έλεγαν και όταν ήμασταν παιδιά) θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι. Προσδεθείτε γιατί το ταξίδι στο αθλητικό παρελθόν της χώρας, μέσω της «Μεγαλυτέρας των Βαλκανίων» έχει ήδη ξεκινήσει...
ΠΗΓΗ:gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...