Νέα ευρήματα από τις έρευνες της Αντιτρομοκρατικής σε Αθήνα και επαρχία

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας σε Αθήνα και επαρχία, ενώ νέα ευρήματα εντοπίστηκαν στην Καλλιθέα και στο Αγρίνιο.
Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα σε κατοικία στο Αγρίνιο, που αξιολογείται ως τρίτη γιάφκα της οργάνωσης. Εκεί βρέθηκαν όπλα, έντυπο υλικό και άλλα αντικείμενα, που θα μεταφερθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αθήνας για αναλυτικές εξετάσεις.
Επίσης, έπειτα από έρευνα σε σπίτι στην Καλλιθέα βρέθηκαν αλεξίσφαιρα γιλέκα και χειροβομβίδες. Οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας συνεχίζονται στην Νέα Σμύρνη, την Καλλιθέα και τον Πειραιά. Πάνω από δέκα εισαγγελείς βρίσκονται στην Αντιτρομοκρατικοί και προΐστανται των ανακρίσεων και των ερευνών. Επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει περισσότερες από δέκα προσαγωγές. Για επτά άτομα, μεταξύ των οποίων μία γυναίκα, οι προσαγωγές αναμένεται να μετατραπούν σε συλλήψεις. Για όσους εκ των προσαχθέντων δεν προκύπτουν ενοχοποιητικά στοιχεία, αναμένεται να αφεθούν ελεύθεροι. Στο μεταξύ, από τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης στα όπλα που βρέθηκαν το Σάββατο στη Νέα Σμύρνη και στον Πειραιά, δεν προκύπτει σύνδεσή τους με τρομοκρατική ενέργεια, εξετάζεται όμως αν έχουν χρησιμοποιηθεί σε άλλες αξιόποινες ενέργειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...