Την σκότωσε μέσα σε σπίτι-οπλοστάσιο

Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου ένας 46χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση 30χρονης αλλοδαπής, η οποία από 25-09-2010 αναζητείτο ως εξαφανισθείσα, ύστερα από δήλωση των οικείων της. Στο πλαίσιο των ερευνών για τον εντοπισμό της εξαφανισθείσας, την 13-12-2010, ημεδαπός κατήγγειλε στο Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου ότι τα ξημερώματα της 23-09-2010, μαζί με τον φερόμενο ως δράστη, συνάντησαν τη γυναίκα, σε κατάστημα τυροπιτάδικο στην Κόρινθο. Σύμφωνα με τον καταγγέλοντα, ο συλληφθείς οδήγησε τη γυναίκα από το κατάστημα στην οικία του, με σκοπό να συνευρεθεί μαζί της ερωτικά..
Όταν το πρωί της ιδίας ημέρας ο καταγγέλλων μετέβη εκεί, ο φερόμενος ως δράστης, του εξομολογήθηκε ότι την πυροβόλησε με πυροβόλο όπλο και του ζήτησε τη βοήθειά του, προκειμένου να αποκρύψουν τη σορό, την οποία από κοινού μετέφεραν – απέκρυψαν σε ερημική περιοχή. Η σορός βρέθηκε από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, στο σημείο που υπεδείχθηκε. Στη συνέχεια σε έρευνα, που διενεργήθηκε στην οικία του φερόμενου ως δράστη ανευρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
Ένα -1- υποπολυβόλο μάρκας ΗΚ μοντέλο Κ-Μ P -5
Ένα -1-πολεμικό τυφέκιο ΑΚ-47 KALASHNIKOV
Ένα -1- πιστόλι μάρκας SIG SAUER
Οκτώ -8- γεμιστήρες πλήρης φυσιγγίων υποπολυβόλου Μ P -5
Επτά -7- γεμιστήρες πιστολιού πλήρης φυσιγγίων και -1- κενός φυσιγγίων
Μία -1- γεμιστήρα πολεμικού όπλου KALASHNIKOV πλήρης φυσιγγίων
Πέντε -5- κουτιά με σφαίρες των 9 mm
Έξι -6- φυσίγγια των 9 mm
Ένα -1- φυσίγγιο πολεμικού όπλου KALASHNIKOV
Ένα -1- αλεξίσφαιρο στρατιωτικό γιλέκο

Επίσης εντός της οικίας εντοπίστηκαν και πειστήρια πυροβολισμών στο δωμάτιο τέλεσης της ανθρωποκτονίας, όπως βολίδες σφηνωμένες στο κρεβάτι, γδαρσίματα στο τοίχο κλπ. Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί ενώπιον του Κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου. Από το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου συνεχίζονται οι έρευνες, στο πλαίσιο των οποίων εξετάζεται, σε συνεργασία με την Εισαγγελία, η συμμετοχή του καταγγέλοντα στο όλο περιστατικό.
ΠΗΓΗ:CrimesOnAir

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...