Ομάδα για χειροκρότημα σήμερα ο Δικέφαλος του Βορρά!

 ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ:"Από τα καλύτερά μας παιχνίδια"
Ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες του εμφανίσεις στη σημερινή νίκη απέναντι στον Πανελλήνιο, σύμφωνα με τον προπονητή του Σούλη Μαρκόπουλο.
Ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» φάνηκε εμφανώς ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του: «είχα πει στους παίκτες μου ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι γιατί ο Πανελλήνιος έχει έμπειρους παίκτες που μπορούν να ανταποκριθούν σε δύσκολες συνθήκες. Είχαμε συζητήσει όλη την εβδομάδα το πως θα ξεκινήσουμε το παιχνίδι και πως θα ανταποκριθούμε μέσα στο γήπεδο σε κάποιες δύσκολες καταστάσεις.Κάναμε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις μας, είχαμε πολύ καλά ποσοστά στα τρίποντα και αυτό μας βοήθησε να πάρουμε μια σημαντική διαφορά και στη συνέχεια πήγαν όλα καλά.
Ξέρουμε ότι κάναμε κάποια λάθη, πάνω στα οποία πρέπει να δουλέψουμε γιατί σε κάποιο άλλο παιχνίδι θα μας στοιχίσουν».Όσο για τα προβλήματα που αντιμετώπιζουν: «Εχουμε προβλήματα, ο Γκρέι δυσκολεύεται στο τρέξιμο. Κάποια άλλα τα ξεπερνούν τα παιδιά μέσα στο γήπεδο. Τα ρόστερ είναι έτσι που δεν μπορείς να αλλάξεις τους παίκτες έτσι όπως θέλεις για να κρατήσεις δυνάμεις. Συνεχίζουμε. Έχουμε δύο μέρες να ξεκουραστούμε και να ετοιμαστούμε για τον επόμενο ευρωπαϊκό αγώνα».

Σκουρτόπουλος: «Αναπόφευκτο... να το πληρώσεις»


Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος έδωσε συγχαρητήρια στον νικητή, με τον ίδιο να αναφέρει ότι περίμενε καλύτερη ανταπόκριση των παικτών του στο αμυντικό τομέα, αλλά και στα ριμπάουντ: «συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ που έπαιξε καλό παιχνίδι και κέρδισε. Πήρε μια μεγάλη νίκη απέναντι σε μας που δεν είχαμε τον καλό εαυτό μας, παρά τα προβλήματα που έχουμε και είναι γνωστά. Περίμενα καλύτερη ανταπόκριση στο αμυντικό κομμάτι, στο ριμπάουντ. Απέναντι σε μια ομάδα επιθετική, όπως είναι ο ΠΑΟΚ, είναι αναπόφευκτο με τέτοια παρουσία να το πληρώσεις. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να φέρουμε παίκτη και να γυρίσουν οι τραυματίες. Χωρίς αυτές τις λύσεις πρέπει να κάνουμε υπερπροσπάθεια».
ΠΗΓΗ:gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...