Κλειστά λόγω του χιονιά τα σχολεία στη Συμπρωτεύουσα!

ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΛΟΓΩ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα όλα τα σχολεία στο νομό Θεσσαλονίκης λόγω της χιονόπτωσης μετά από απόφαση του Νομάρχη Π. Ψωμιάδη και με τη σύμφωνη γνώμη του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Θ. Καρτσιώτη.
Ήδη από τις 2 το πρωί, οπότε και ξεκίνησε η χιονόπτωση, το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης με επικεφαλής τον ίδιο το Νομάρχη Π. Ψωμιάδη, βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα και επιχειρεί αποχιονισμούς σε όλο το επαρχιακό οδικό δίκτυο για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας με όλα τα μηχανήματα (13 αλατιέρες και γκρέιντερ) της Νομαρχίας.
Εντονότερα προβλήματα υπάρχουν στο ορεινό επαρχιακό οδικό δίκτυο όπου η κυκλοφορία γίνεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες. Σύμφωνα με την ενημέρωση που λαμβάνει το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας της ΝΑΘ, ένταση των φαινομένων αναμένεται από τις 10 το πρωί, ενώ θα εξασθενήσουν από το απόγευμα και μετά.Το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης δέχεται κλήσεις πολιτών για ενημέρωση και βοήθεια στα τηλέφωνα 2313 319855, 2313 319734 και 2310 428021.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...