Κλινική στη μνήμη του Κολούμπο

Νέους επαγγελματικούς ορίζοντες ετοιμάζεται να κατακτήσει ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Βασίλειος Κωστέτσος, που αυτή τη φορά σκοπεύει να ασχοληθεί με διαφορετικό αντικείμενο.
Ο Βασίλειος, ύστερα από το χαμό του αγαπημένου του σκύλου, ο οποίος έπασχε από καρκίνο, θα δημιουργήσει ογκολογική κλινική για σκυλιά. «Πάντα είχα ιδιαίτερη αγάπη, αλλά με τον Κολούμπο ήρθα τόσο κοντά σε αυτή την αρρώστια, είδα πόσο μπορεί να υποφέρει και ένα ζώο από τον καρκίνο, που αποφάσισα να δραστηριοποιηθώ. Δεν μπορούσα να μείνω άλλο άπραγος», δήλωσε στην Espresso. Μάλιστα, όπως διαβαιβεώνει, ακόμη και άνθρωποι που δεν έχουν οικονομική δυνατότητα θα μπορούν να περιθάλπουν τους τετράποδους φίλους τους. Εννοείται ότι η κλινική θα πάρει το όνομα του σκύλου, καθώς θα λέγεται «Κολούμπο Foundation». Οι διαδικασίες για να πάρει την άδεια η κλινική θα ξεκινήσουν από το Βασίλειο Κωστέτσο μέσα στο νέο έτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...