Λάκισαν σαν τα ποντίκια Βγενόπουλος-Πατέρας οι "σωτήρες" μας για να μην χάσουν άλλα χρήματα

Του Σταύρου Μαρίνη 
Τσάμπα μάγκες οι Βγενόπουλος-Πατέρας με τον πρώτο να μας τονίζει για τα 20 εκ ευρώ που έχασε με την εμπλοκή του στον Παναθηναϊκό. Λες και τα 20 εκ είναι ποσό για το οποίο θα πρέπει όλοι εμείς να βγάλουμε τον σκασμό την ώρα που στον αιώνιο μας αντίπαλο ο Μαρινάκης έχει βάλει πάνω από 100 εκ ευρώ και συνεχίζει μόνος του. Αυτοί μαζεύτηκαν πολλοί και τσαντίστηκαν επειδή ο κόσμος της ομάδας αντέδρασε στο πανηγυράκι που παίζεται χρόνια τώρα. Ο Κόκκαλης έχει 14 τίτλους(12 Πρωταθλήματα και 2 Κύπελλα) στα 14 χρόνια που είχε την ομάδα. Οι Βαρδινογιάννηδες σε 31 χρόνια πήρα 7 Πρωταθλήματα και ο Πατέρας με τον Βγενόπουλο κουράστηκαν λένε και πάνε διακοπές επειδή ΑΤΥΧΩΣ για να μην έχουν δηλαδή άλλοθι αυτοί οι κύριοι οι φίλαθλοί μας που σπάνια δημιουργούν επεισόδια μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και έκραξαν τους παίχτες που μας έφεραν και που φυσικά κάνουν διακοπούλες φέτος αφού ΜΠΑΛΑ δεν έχουν παίξει ακόμα και τέλειωσε ο πρώτος γύρος!!!
Στην Ευρώπη ευτυχώς που ήρθε η Μπάρτσα μας έριξε 5 και είδαμε λίγο το πως παίζετε το ποδόσφαιρο. Γιατί χρόνια τώρα βλέπουμε κλωτσοσκούφι από Καραγκούνηδες, Βύντρες και ένα σωρό απίστευτα παικτάκια που δεν θα έπαιζαν ούτε στην δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνας αλλά ούτε και στα παιδικά της τμήματα. Βέβαια κ. Βγενόπουλο χωρίς χρήματα είναι δύσκολο να λέγεσαι Αμπράμοβιτς γιατί και η MARFIN δεν είναι δικιά σας ή κάνουμε λάθος; Τώρα οδηγούμαστε πάλι στην μιζέρια της οικογένειας Βαρδινογιάννη που θα έχει να το λέει ότι να εμείς ΤΩΡΑ πουλάμε και κανείς δεν θέλει την ΟΜΑΔΑ. Δυστυχώς από τόσους Παναθηναϊκούς σε όλη την Ελλάδα αλλά και τον κόσμο δεν έχει βρεθεί ένας να έχει την κάβλα και να χαλάσει τα χρήματά του για να γίνουμε πραγματικά μεγάλη ομάδα. Γιατί άμα παίρνεις Πρωτάθλημα ένα στα 5 χρόνια ή και παραπάνω είσαι ΑΕΚ , ΠΑΟΚ, και όχι Ολυμπιακός. Η σωτηρία μας ήταν τα χάλια του γαύρου στην Ευρώπη και κυρίως ότι είχαμε βρει τον τρόπο να δημιουργούμε κάποιες "πορείες" στην Ευρώπη για να ξεχνάμε την Ελληνική μας μιζέρια. Τώρα φαίνεται πως μας τελείωσε και αυτό και έτσι δυναμικά όπως πάντα αναζητούμε ΣΩΤΗΡΙΑ σε Βάζελο , πλούσιο που θα θέλει να χάσει τα λεφτά του για την "αρρώστια" που λέγεται ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ. Γιατί ως γνωστόν οι Ιδέες δεν τιμώνται!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...