Μεταφέρεται στο κτίριο του υπουργείου Εσωτερικών το γραφείο του πρωθυπουργού

Διέψευσε τις πληροφορίες ότι μεταφέρεται η έδρα του υπουργού Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γ.Πεταλωτής.
Παραδέχθηκε, ωστόσο, ότι η Γενική Γραμματεία του Γραφείου του Πρωθυπουργού θα μεταφερθεί στο κτίριο του υπουργείου Εσωτερικών.
Ο κ. Πεταλωτής δήλωσε ότι δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για μεταφορά του υπουργείου στην πλατεία Κλαυθμώνος «δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, καθώς τέτοια σκέψη δεν υπήρξε ποτέ». «Αυτό που είναι αληθές είναι ότι, η συγκροτούμενη Γενική Γραμματεία Γραφείου Πρωθυπουργού, στην οποία συγκεντρώνονται όλες οι υποστηρικτικές υπηρεσίες του, έτσι ώστε να αντιμετωπιστεί η πολυδιάσπαση τους, θα μετεγκατασταθεί και αυτή στο κτίριο του Υπουργείου Εσωτερικών» πρόσθεσε. Δημοσίευμα της εφημερίδας Ο Κόσμος του Επενδυτή ανέφερε ότι ο πρωθυπουργός έκανε... «έξωση» στον Γ.Ραγκούση, προκειμένου να μεταφερθούν στο κτίριο στη Βασσιλίσης Σοφίας, όπου παλαιότερα βρισκόταν το υπουργείο Προεδρίας. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο πρωθυπουργός έβρισκε το κτίριο μη λειτουργικό και ήθελε να συγκεντρωθούν όλες οι υπηρεσίες που υπάγονται στον πρωθυπουργό στο ίδιο κτίριο. Μάλιστα, η εφημερίδα ανέφερε ότι το υπουργείο Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης θα μεταφερόταν στην πλατεία Κλαυθμώνος και ότι το Μέγαρο Μαξίμου θα παρέμενε ως χώρος εθιμοτυπίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...