Πικραμένη για τα ροζ σκάνδαλα δηλώνει η κόρη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι

Ρώμη, Ιταλία
Πικρία για το μπαράζ σεξουαλικών σκανδάλων με πρωταγωνιστή τον πατέρα της εκφράζει η 26χρονη κόρη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, Μπάρμπαρα, σε συνέντευξή της στην ιταλική έκδοση του περιοδικού Vanity Fair. Η Μπάρμπαρα ακολουθεί την τακτική... μια στο καρφί και μια στο πέταλο απέναντι στον Καβαλιέρε, ενώ «στήνει στον τοίχο» την Ιταλίδα υπουργό Ισότητας Μάρα Καρφάνια.
«Είναι υποθέσεις που με πίκραναν και δυσκολεύομαι να απαντήσω με νηφαλιότητα. Θα ήθελα οι γυναίκες αναγνώστριες να προσπαθήσουν να έλθουν στη θέση μου. Είναι σαφές ότι δεν εγκρίνω μια συγκεκριμένη συμπεριφορά, αλλά πρέπει και να πιστέψω τις εξηγήσεις, την αλήθεια, όπως μου την έχει πει ο πατέρας μου» λέει η 26χρονη Μπάρμπαρα για τα ροζ σκάνδαλα του Καβαλιέρε.

Η μητέρα της Μπάρμπαρα, Βερόνικα Λάριο, ζήτησε διαζύγιο από τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι το Μάιο του 2009, κατηγορώντας τον δημοσίως ότι «συναναστρέφεται με ανήλικες» μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε με την γνωριμία του Ιταλού πρωθυπουργού με την 18χρονη επίδοξη στάρλετ Νοέμι Λετίτσια.

Ακολούθησαν σκάνδαλα με πρωταγωνιστή τον Καβαλιέρε και την συνοδό πολυτελείας Πατρίτσια Ντ' Αντάριο, αλλά και την 18χρονη Μαροκινή χορεύτρια «Ρούμπι».

«Πιστεύω ότι όλες αυτές που ο πατέρας μου αποκαλεί δημοσίως 'αδυναμίες' επηρέασαν τον ιδιωτικό του, αλλά και τον πολιτικό του βίο. Έκανε πολλά καλά πράγματα για την χώρα και πέτυχε σημαντικούς στόχους, αλλά πολλά πράγματα θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί αν είχε λάβει πιο σοβαρά υπόψη του την ιδέα ότι είμαστε όλοι ευάλωτοι και ότι κάποιες συμπεριφορές μπορούν να δυσκολέψουν άδικα τα πράγματα» λέει σε σημείο της συνέντευξής της η Μπάρμπαρα.

«Κόλαφος» για την Καρφάνια

Από τις σελίδες του Vanity Fair η κόρη του Μπερλουσκόνι εξαπολύει δριμεία επίθεση κατά της υπουργού Ισότητας Μάρα Καρφάνια.

«Το πιο φοβερό γεγονός είναι ότι η Καρφάνια βρίσκει το θάρρος να παραπονιέται. Αν εκείνη, που από την απονομή των τηλεοπτικών βραβείων βρέθηκε υπουργός, νιώθει θύμα πολιτικής διάκρισης, το όλο γεγονός αποκτά ακόμη πιο κωμικές διαστάσεις» αναφέρει.

Η Μπάρμπαρα προσθέτει ότι «το να βλέπουμε κάποιες νεαρές κυρίες να μετακινούνται δωρεάν με αυτοκίνητα του δημοσίου, δεν κάνει καλό στην εικόνα της χώρας, διότι είναι δύσκολο πραγματικά να καταλάβουμε ποια είναι η αξία και τα προσόντα τους».

Πρόκειται για έμμεση αναφορά στις πρόσφατες απειλές της Ιταλίδας υπουργού Ισότητας ότι θα αποχωρούσε από την κυβέρνηση «διότι, ως υπουργός, η συμβολή της μοιάζει να μην υπολογίζεται».

«Ψηφίζει» κεντροαριστερό δήμαρχο

Οι πολιτικοί σχολιαστές δίνουν επίσης έμφαση στη δήλωση της κόρης του Καβαλιέρε ότι «εκτιμά τον κεντροαριστερό δήμαρχο της Φλωρεντίας Ματέο Ρέντσι, διότι δείχνει να θέλει να υιοθετήσει πραγματικές αλλαγές και σε κάνει να νιώθεις πως μπορεί πράγματι να σε αντιπροσωπεύσει».

Μια μικρή «πολιτική θύελλα» που ανάγκασε σε παρέμβαση τον ίδιο τον Ιταλό πρωθυπουργό για να ξεκαθαρίσει ότι δεν υπάρχει κάποια ενδοοικογενειακή πολιτική έριδα.

«Η Μπάρμπαρα ήταν παρούσα σε δείπνο με τον Ρέντσι στο σπίτι μου, μαζί με τα άλλα παιδιά μου. Τον εκτιμά, αλλά θα ήθελε να είναι στέλεχος της κεντροδεξιάς» δήλωσε ο Μπερλουσκόνι.
ΠΗΓΗ:in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...