Η μπαργούμαν του... παρουσιαστή!


«Από Αύγουστο… χειμώνα και από Μάρτη… καλοκαίρι» λέει ο λαός και αυτό ισχύει τελικά και στην περίπτωση του γνωστού παρουσιαστή της Θεσσαλονίκης που έχει μπλέξει με το κορίτσι της Σκιάθου. Στις παραλίες της Σκιάθου τον Αύγουστο ο γοητευτικός σόουμαν παρατούσε συχνά πυκνά την παρέα με τις ρακέτες, προκειμένου να βρεθεί κοντά στο ξανθό κορίτσι με τους τέλειους γλουτούς!

Η ιστορία έδειχνε ότι πρόκειται για μια «συγκλονιστική» περιπέτεια του Αυγούστου όμως τα πράγματα έγιναν ολίγον τι περίπλοκα, αφού τα πρωτοβρόχια δεν κατάφεραν τελικά να σβήσουν τη φωτιά του θέρους, που άναψε η Αννούλα στον γνωστό παρουσιαστή της «ερωτικής» συμπρωτεύουσας.

Τα τηλεφωνήματα στο κορίτσι συνεχίστηκαν και κατά τη διάρκεια του χειμώνα που ξεκίνησε με μια μικρή καθυστέρηση. Έτσι, ο ξανθός πειρασμός έγινε – σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της zougla.gr – και το ζεστό «καταφύγιο» του αρρενωπού κυρίου, καθώς μαζί της περνάει τα Σαββατοκύριακα στην κορυφή του Παρνασσού καθώς εκείνη εργάζεται πια στην Αράχωβα.

Το ερωτικό αυτό στόρι δεν είναι «ράδιο αρβύλα», είναι επιβεβαιωμένο και «καρατσεκαρισμένο»! «Αχ, Αννούλα του χιονιά...μόνο Σαββατοκύριακα θα είμαι μαζί σου δίπλα εκεί στο μπαρ να αισθάνομαι την αναπνοή σου...».
ΠΗΓΗ:zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...