Στο χειρουργείο οι Καραμεροχαριτάτοι

Έκαναν τους γιατρούς και φωτογραφήθηκαν για γνωστό περιοδικό σε χειρουργείο, με «ασθενείς» και μοντέλα που φορούσαν μόνον τα εσώρουχα.
Ο λόγος για τους Καραμεροχαριτάτους, οι οποίοι πόζαραν για το περιοδικό «Playboy»…
Η φωτογράφιση λειτούργησε στο concept ότι οι δημοσιογράφοι των πρωινών «όλα τα σφάζουν, όλα τα μαχαιρώνουν», κάτι όμως με το οποίο οι ίδιοι δεν συμφωνούν πάντα. Αποκάλυψαν, μάλιστα, πως, όταν τους έγινε η πρόταση για το πρωινό, οι δυο τους ήταν λύση ανάγκης του τότε διευθυντή τους, Γιάννη Μιχελάκη.
Ο Σπύρος Χαριτάτος είπε ότι είναι ένας εργάτης του ρεπορτάζ και, εάν χρειαστεί να επιστρέψει στο μικρόφωνο, θα το κάνει πολύ ευχαρίστως. «Εγώ, αν αύριο χρειαστεί να είμαι ένας εργάτης του ρεπορτάζ, που είναι η μεγάλη μου αγάπη, θα το κάνω με απίστευτο πάθος, με πολλή όρεξη. Θα το υπηρετήσω με το άγχος που είχα 5-10 χρόνια πριν για το καλύτερο αποτέλεσμα. Δεν αλλάζουν αυτά. Το έχουμε συζητήσει μεταξύ μας πάρα πολλές φορές. Είμαστε υπάλληλοι μίας εταιρείας. Η εταιρεία έχει στόχους, έχει ανάγκες, που οφείλεις, εάν θέλεις να είσαι υπάλληλός της, να τις υπηρετείς». Όσο για τον Γιώργο Καραμέρο, υπερασπίστηκε πλήρως την απόφαση του ίδιου και του συμπαρουσιαστή του να κάνουν ενημέρωση, σε συνδυασμό με ψυχαγωγία. «Κοίτα να δεις τι με ικανοποιεί. Είναι σαν να πάρεις μία παρουσιάστρια της ζώνης στην οποία είμαστε και να τη βάλεις να κάνει πολιτική εκπομπή. Το καλό με εμάς είναι πως κάναμε την αντίστροφη κίνηση χωρίς να ξεφτιλιστούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...