Συνέχεια στη δίκη για τον φόνο Χατζηκωστή

Συνεχίστηκε σήμερα η δίκη για τη δολοφονία του επιχειρηματία Άντη Χατζηκωστή, με την αντεξέταση από την υπεράσπιση του αστυνομικού Βίκτωρα Ακάμα.
Ο αστυνομικός, ειδικός στην αναγνώριση όπλων και πυρομαχικών, εξετάσθηκε από τον συνήγορο υπεράσπισης, ο οποίος επικεντρώθηκε στον τύπο των φυσιγγιών που χρησιμοποιήθηκαν τη νύχτα της δολοφονίας. Ο μάρτυρας κατηγορίας σημείωσε ότι αυτό που προέκυψε από τα αποτελέσματα της βαλλιστικής έρευνας είναι πως τα φυσίγγια δεν κυκλοφορούν στην κυπριακή αγορά και ότι θα μπορούσαν να περάσουν παράνομα στη χώρα.
Υπενθυμίζεται ότι παραμένουν υπό κράτηση οι Ανδρέας Γρηγορίου, Αναστάσιος Κρασοπούλης και Έλλη Κρασοπούλη Σκορδέλλη, οι οποίοι κατηγορούνται για συνωμοσία για φόνο. Υπό κράτηση παραμένει και ο Γρηγόρης Ξενοφώντος, στον οποίο, όπως και για τους άλλους τρεις κρατουμένους, απαγγέλθηκε επίσης η κατηγορία της συνωμοσίας για φόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...