"Είχε πάει με εννέα γυναίκες μέσα σε μια νύχτα!"

Tην …πλούσια ερωτική του ζωή προέβαλε μέσω συνέντευξής του σε αμερικανικό περιοδικό ο 35χρονος κωμικός και σύζυγος της Kate Perry, Russel Brand.
«Έκανα σεξ με τρεις ή τέσσερις διαφορετικές γυναίκες τη μέρα. Στην Ιρλανδία, είχα πάει με εννέα γυναίκες μέσα σε μια νύχτα». Ο κωμικός, που παντρεύτηκε την 25χρονη Perry τον Οκτώβριο στην Ινδία, δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για την άσωτη σεξουαλική του ζωή, η οποία όπως είπε από ένα σημείο κι έπειτα έγινε βαρετή: «όταν κάνεις σεξ τόσο συχνά, το πιο πιθανό είναι να κάνεις βαρετό σεξ».
Την ίδια στιγμή που ο σύζυγος της προβαίνει σε «πιπεράτες» αποκαλύψεις για τον πρότερο –όχι και τόσο έντιμο- σεξουαλικό του βίο, η Kate Perry σε συνέντευξη της σε ανδρικό περιοδικό, δηλώνει πως του έχει 100% εμπιστοσύνη: «Ποτέ δεν μου έκρυψε τίποτα από το παρελθόν του. Αυτό ήταν παλιά. Σημασία έχει το τώρα και το μέλλον». Άλλωστε, δεν έχει να φοβάται και τίποτα αφού όπως φαίνεται, έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό της: « Είμαι κυρία στο δρόμο και τέρας στο κρεβάτι» λέει η 25χρονη τραγουδίστρια, που είναι σίγουρη πως αν ζητούσαν από τον Russel να βαθμολογήσει τις σεξουαλικές της επιδόσεις θα της έβαζε δέκα στα δέκα!
Πηγή: star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...