Η Δέσποινα για το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Στον Όμιλο Ιατρικού Κέντρου και συγκεκριμένα στο χριστουγεννιάτικο bazaar, που διοργανώνει ειδικά για τα παιδιά το «Χαμόγελο του Παιδιού», θα βρίσκεται αύριο Κυριακή 12 Δεκεμβρίου, από τις 10:30 το πρωί έως το βράδυ, η Δέσποινα Βανδή.
Χειροποίητα γλυκίσματα, χριστουγεννιάτικες λιχουδιές, στολίδια και διακοσμητικά, ρούχα, καλλυντικά, παιχνίδια, βιβλία, πανέμορφα δωράκια για τα αγαπημένα μας πρόσωπα είναι κάποια από τα είδη που μπορεί ο επισκέπτης να βρει στο bazaar της Δέσποινας και να συμμετάσχει με τις αγορές του στην ενίσχυση των δράσεων του Οργανισμού μας, αφού όλα τα έσοδα από το bazaar θα διατεθούν στο «Χαμόγελο του Παιδιού». Στον χώρο του bazaar θα υπάρχει και παιδική γωνιά, όπου τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να απασχοληθούν δημιουργικά και να διασκεδάσουν με τους εθελοντές του Συλλόγου, να ζωγραφίσουν τα προσωπάκια τους, να φτιάξουν κουλουράκια και να φωτογραφηθούν παρέα με τον Άγιο Βασίλη! Η τραγουδίστρια μίλησε εμφανώς συγκινημένη για τα παιδιά που έχουν ανάγκη από αγάπη στην εκπομπή Mega Star.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...