Νέο αμόρε για Ματσούκα???

Κάτι τρέχει με τη Δήμητρα. Τον τελευταίο καιρό η sexy ηθοποιός Δήμητρα Ματσούκα κυκλοφορεί με έναν νέο, γοητευτικό άντρα που τον λένε Φώτη και πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν πως πρόκειται για το νέο ειδύλλιο της πόλης.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Espresso», η όμορφη ηθοποιός (αυτή τη σεζόν πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά «Κούκλες», η οποία προβάλλεται από το Mega τον τελευταίο καιρό συχνάζει σε γνωστό bar-restaurant στην οδό Πραξιτέλους.
Όχι μόνη της, αλλά μαζί με έναν άντρα που τον λένε Φώτη. Όπως μαθαίνουμε, ο γοητευτικός κύριος ασχολείται με τη διαφήμιση, έχει όμως και καλλιτεχνικό ταμπεραμέντο. Ανήκει στην μπάντα «Κουμπαράκια» (αποτελείται από τρία άτομα τα οποία παίζουν μουσική).
Αυτόπτης μάρτυρας στις κοινές εξόδους Δήμητρας – Φώτη στο bar-resto «Key» δηλώνει στην «Espresso»: «Ήρθαν μαζί, και μάλιστα κάποια στιγμή, ήταν σε πολύ τρυφερά τετ-α-τετ. Οι δυο τους έχουν έρθει δύο φορές στο συγκεκριμένο μαγαζί, που δεν είναι καθόλου κοσμικό. Εδώ δεν συχνάζουν paparazzi».
Στην τελευταία επίσκεψη τους στο στέκι της Πραξιτέλους η Δήμητρα ήταν σε μεγάλες ομορφιές. Πολύ απλά και κομψά ντυμένη, όπως ήταν επόμενο, δεν πέρασε απαρατήρητη από τους θαμώνες – πώς θα μπορούσε, άλλωστε…
Όσον αφορά τη θυελλώδη σχέση της με τον Αχιλλέα Βιγκόπουλο, όπως όλα δείχνουν, έχουν πέσει οριστικά οι τίτλοι τέλους. Βέβαια, στην περίπτωση τους στο παρελθόν υπήρξαν και επανασυνδέσεις. Γεγονός πάντως είναι πως στο πρόσφατο guest που έκανε η Δήμητρα Ματσούκα στην Ανδριάνα Μπάμπαλη πιάνοντας το μικρόφωνο πολλούς τους ξένισε το γεγονός ότι δεν παρευρέθηκε ο γνωστός φαρμακοβιομήχανος.
Πυροδοτήθηκαν εκ νέου τα σχόλια που εδώ και καιρό τους θέλουν να έχουν γράψει το «the end» στον δεσμό τους. Τώρα, μετά το δημοσίευμα της «Espresso», το gossip αναμένεται να… πάρει φωτιά!

Πηγή: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...