Βέβαιος ότι θα υπάρξει συμφωνία με τους φαρμακοποιούς ο Ανδρέας Λοβέρδος

Θα βρεθεί συμβιβαστική λύση παρά τις έντονες αντιδράσεις του κλάδου των φαρμακοποιών εκτίμησε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος. «Τη Δευτέρα θα έχουμε συμφωνία και μια αξιοπρεπή λύση, η οποία θα πάρει το δρόμο της Βουλής» δήλωσε ο υπουργός.Ειδικότερα, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Flash, ο υπουργός Υγείας σε ό,τι αφορά την απελευθέρωση στο επάγγελμα του φαρμακοποιού εκτίμησε ότι θα βρεθεί συμβιβαστική λύση παρά τις έντονες αντιδράσεις του κλάδου και δεν θα υπάρξουν προβλήματα και αποφάσεις για κινητοποιήσεις τη Δευτέρα το απόγευμα, οπότε και έχουν συγκαλέσει γενική συνέλευση.

«Νομίζω ότι ήδη διαμορφώνουν τελικές απόψεις σήμερα ή αύριο. Όταν κάναμε τη συζήτηση, αυτή την έντονη συζήτηση την περασμένη Δευτέρα νομίζω, τους είπα εάν ο κλάδος τους διαθέτει προτάσεις με ισοδύναμα μέτρα, θέλουν την άδεια, θέλουν κάτι άλλο, να το προτείνουν, να διαμορφώσουμε μια τελική λύση, να τη συμφωνήσουμε μεταξύ μας» δήλωσε ο κ. Λοβέρδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...