Εξέδιδαν αλλοδαπές σε μπαρ στην Πάτρα!

Σε φυλάκιση οκτώ μηνών με αναστολή καταδίκασε το Εφετείο στην Πάτρα την ιδιοκτήτρια μπαρ και μια αλλοδαπή χορεύτρια που πρότεινε σε αστυνομικό-πελάτη να έρθουν σε ερωτική επαφή μπροστά στους υπόλοιπους θαμώνες! Μέχρι και οι –συνηθισμένοι σε τέτοια περιστατικά- αστυνομικοί της Ασφάλειας έλεγαν μεταξύ τους ότι έχασαν τη μιλιά τους όταν -σε μια συνηθισμένη έφοδο σε μπαρ της Πάτρας με νεαρές χορεύτριες- μία από αυτές πρότεινε να έρθουν σε ερωτική επαφή μέσα στο κατάστημα μπροστά στους υπόλοιπους πελάτες.
Χαρακτηριστικά, όταν δύο κοπέλες πλησίασαν τους δύο αστυνομικούς (όπως αναφέρεται στο κατηγορητήριο) τους είπαν ότι αν κερνούσαν κάποια ποτά θα τους περίμενε μια… έκπληξη!
Μετά -μάλιστα- από αρκετά κεράσματα, η μία από τις κοπέλες άρχισε να βγάζει τα ρούχα της και προσκάλεσε τον ένα αστυνομικό να κάνουν δημόσιο σεξ για να βλέπουν και οι υπόλοιποι θαμώνες. Επισημαίνοντας, μάλιστα, ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με τους θαμώνες αφού τους.. αρέσει να βλέπουν!
Εκείνη την ώρα οι αστυνομικοί συνέλαβαν με την ιδιοκτήτρια και τις κοπέλες που εργάζονταν στο μπαρ με την κατηγορία της μαστροπείας.




Πρωτόδικα είχαν καταδικαστεί όλες οι συλληφθείσες, το εφετείο όμως καταδίκασε σε οκτώ μήνες με αναστολή μόνο την ιδιοκτήτρια και την… τολμηρή αλλοδαπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...