Το πρόγραμμα του Όλι Ρεν στην Αθήνα

Οι προσπάθειες δημοσιονομικής σταθεροποίησης, οι διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις και γενικότερα οι τρόποι ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας θα βρεθούν στο επίκεντρο της επίσκεψης Ρεν στην Αθήνα.
Ο κοινοτικός Επίτροπος θα βρεθεί στην Ελλάδα την Πέμπτη και θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, τον υπουργό Oικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου, τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιώργο Προβόπουλο και τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας Παναγιώτη Θωμόπουλο, όπως γνωστοποίησε ο εκπρόσωπος της Κομισιόν, Ολιβιέ Μπαγί. Ο Όλι Ρεν θα συναντηθεί ακόμη με τα μέλη της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Βουλής, ενώ θα συμμετάσχει και σε συνέδριο με θέμα την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας. Μετά τον αρμόδιο επί των οικονομικών Επίτροπο, στην Ελλάδα θα βρεθεί, την Παρασκευή, και ο Επίτροπος αρμόδιος για την περιφερειακή πολιτική, Γιοχάνες Χαν. Θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό και μέλη της κυβέρνησης, ενώ θα συμμετάσχει σε συνέδριο με αντικείμενο την περιφερειακή πολιτική, στο οποίο θα συμμετάσχουν νεοεκλεγμένοι εκπρόσωποι τοπικών αρχών. Όπως υποστήριξε ο Μπαγί, το βασικό μήνυμα της επίσκεψης του κοινοτικού επιτρόπου Γ. Χαν θα αφορά τη σημασία της αξιοποίησης των κονδυλίων των διαρθρωτικών ταμείων στην Ελλάδα, ως συμβολή στις προσπάθειες για ανάκαμψη της οικονομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...