Χτενίσου όπως οι σταρ του Χόλυγουντ

Έχεις τα τέλεια ξανθά μαλλιά , αλλά δεν ξέρεις ποιο είναι το κατάλληλο χτένισμα που εκτός από το χρώμα θα αναδείξει και την ομορφιά σου. Δες λοιπόν πως χτενίζουν τα ξανθά μαλλιά τους οι σταρ του Χόλυγουντ για να πάρεις ιδέες.




Χίλαρι Νταφ: Ξεκίνησε να φτιάχνεις τη γαλλική σου κοτσίδα από την κορυφή του κεφαλιού και μετά γύρισε τα μπροστινά τσουλούφια ενώ για να πετύχεις το look συνολικά  το μόνο που σου μένει είναι  να πιάσεις τα υπόλοιπα μαλλιά σε  κότσο .








Nικόλ Ρίτσι: Το καρέ διαχρονικά σε προκαλεί να τολμήσεις να κόψεις τα μαλλιά σου πιο κοντά για να πετύχεις το κομψό look που πάντα ήθελες. Από το πρωί στη δουλειά μέχρι το βράδυ στο ποτό ,το συγκεκριμένο κούρεμα σου ταιριάζει απόλυτα να έχεις ξανθό statement χρώμα. Τόλμησε να κάνεις την αλλαγή και να προτιμήσεις μεσαίο ασύμμετρο καρέ αν θέλεις  μια αλλαγή που θα τραβήξει το βλέμμα







Κλερ Ντέινς: Οι ανάλαφρες μπούκλες είναι πάντα ωραίες μπορούν να γίνουν σε πολλά χτενίσματα.









Γκουέν Στέφανι: Πόνταρε και εσύ στις στριφογυριστές τούφες για να εντυπωσιάσεις με το  εκκεντρικό look.Αν είσαι φαν της πλατίνας και άρα τα μαλλιά σου είναι ξανθά σε αυτή την απόχρωση αυτό σημαίνει ότι δε φοβάσαι να προσελκύσεις το βλέμμα και αυτό που αναζητάς είναι κάτι εύκολο και γρήγορο που είναι εξίσου εντυπωσιακό όσο και η προσωπικότητα σου. Δεν έχεις παρά να πιάσεις λίγες-λίγες τις τούφες των μαλλιών σου να τις «στριφογυρίσεις»  και να τις στερεώσεις καλά με ένα τσιμπιδάκι.
Πηγή: womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...