Φοράει τα "γιορτινά" της το Σάββατο η Θεσσαλονίκη!

Η «Γιορτή των Αγγέλων» θα γίνει όπως πάντα στην πλατεία Αριστοτέλους.
Το ύψους πάνω από 20 μέτρα χριστουγεννιάτικο δέντρο, που θα τοποθετηθεί για άλλη μια χρονιά στην πλατεία Αριστοτέλους, θα φωταγωγήσει το ερχόμενο Σάββατο 4 Δεκεμβρίου στις 19:30, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλο, στο πλαίσιο της καθιερωμένης «Γιορτής των Αγγέλων»... Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της «Γιορτής των Αγγέλων» θα ξεκινήσει με μοντέρνους και κλασσικούς χριστουγεννιάτικους ρυθμούς από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης την οποία θα συνοδεύει η χορωδία του Ι.Ν. Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου. Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα κορυφωθεί με ποπ και ροκ ήχους χάρις στην εμφάνιση των ιδιαίτερα αγαπητών στο νεανικό κοινό, ELEMENTS και του Γιώργου Αξά.
Η σκηνή θα φωτιστεί ειδικά για την ξεχωριστή αυτή βραδιά ενώ πυροτεχνήματα θα φωτίζουν τον ουρανό της πόλης, με ένα πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο για τη «Γιορτή των Αγγέλων». Ξεχωριστή ψηφίδα στο μωσαϊκό του εορταστικού διακόσμου θα αποτελέσει και φέτος το φωτεινό παραδοσιακό καράβι ενώ για τους μικρούς επισκέπτες θα υπάρχει και η φάτνη.Η εκδήλωση, που θα αρχίσει στις 19:30, θα μεταδοθεί ζωντανά από τη Δημοτική Τηλεόραση TV 100.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...