Ενα εκατοµµύριο ευρώ για έναν καφέ κι ένα χαµόγελο!

Ενα εκατοµµύριο ευρώ κοστίζει ένα χαµόγελο και ένα κλείσιµο του µατιού από την Τζούλια Ρόµπερτς (φωτογραφία). Αυτό το υπέρογκο ποσό ήταν η αµοιβή της για να πρωταγωνιστήσει σε ένα διαφηµιστικό γνωστής ιταλικής εταιρείας καφέ, διάρκειας 45 δευτερολέπτων.
Με ένα λευκό φόρεµα, η 43χρονη ηθοποιός µοιάζει µε την Αφροδίτη του Μποτιτσέλι την οποία... µόνον ο καφές µπορεί να την κάνει να χαµογελάσει. Τα γυρίσµατα του διαφηµιστικού σποτ διήρκεσαν µόλις έξι ώρες, µε διάλειµµα µιας ώρας, και πραγµατοποιήθηκαν στη Ρώµη. Η εταιρεία καφέ Lavazza διαβεβαίωσε την Τζούλια Ρόµπερτς ότι το σποτάκι θα προβληθεί µόνον στην Ιταλία κατά τη διάρκεια των εορτών, µε στόχο να προστατεύσουν την εικόνα της ηθοποιού. Παρόµοια συµβόλαια έχουν υπογράψει και άλλοι αστέρες του Χόλιγουντ, µε τα οποία έχουν τη δυνατότητα να κερδίζουν πολλά εκατοµµύρια ευρώ χωρίς να εκθέτουν τον εαυτό τους στην πατρίδα τους.
Θεωρούν µάλιστα ότι αν έκαναν τηλεοπτικά σποτ στην Αµερική θα κατέστρεφαν την καριέρα τους, καθώς οι Αµερικανοί δεν θέλουν να βλέπουν σηµαντικούς ηθοποιούς να δανείζουν το πρόσωπό τους για να διαφηµίζουν προϊόντα. Ο Τζορτζ Κλούνι, µετά το διαφηµιστικό που έκανε για τη Νεστλέ, δήλωσε: «Δεν θα απολογηθώ επειδή προσπαθώ να βγάλω κάποια χρήµατα παραπάνω». Ο σκηνοθέτης του διαφηµιστικού Ουµπέρτο Καρτένι µίλησε για µια ακόµη ανησυχία της Τζούλια Ρόµπερτς. «Πριν αρχίσουν τα γυρίσµατα µε ρωτούσε για την ποσότητα του καφέ που πρέπει να καταναλώσει µέχρι να πετύχει το ιδανικό πλάνο» λέει ο σκηνοθέτης.
ΠΗΓΗ:ΤΑ ΝΕΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...