Αναβολή δίκης των «Ρομπέν των σούπερ-μάρκετ»

Για την 1η Ιουνίου του 2011 αναβλήθηκε η δίκη των τεσσάρων φοιτητών που είναι και γνωστοί ως «Ρομπέν των σούπερ-μάρκετ», η οποία είχε οριστεί για σήμερα.Οι τέσσερις, είχαν εισέλθει το Φεβρουάριο του 2009, σε σούπερ-μάρκετ και είχαν αφαιρέσει διάφορα είδη, τα οποία στην συνέχεια μοίρασαν σε περαστικούς. Οι κατηγορούμενοι, παρουσιάστηκαν σήμερα στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας, το οποίο αποφάσισε την αναβολή της δίκης για την προαναφερόμενη ημερομηνία.
Καθ' όλη τη διάρκεια αναμονής εξέτασης της υπόθεσης, είχαν συγκεντρωθεί έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας, άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου, τα οποία, υπό την στενή επίβλεψη ισχυρών δυνάμεων των ΜΑΤ, φώναζαν συνθήματα συμπαράστασης στους τέσσερις και ζητούσαν την απελευθέρωσή τους.Μετά την γνωστοποίηση της απόφασης για αναβολή της δίκης, πραγματοποίησαν πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης και διαλύθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...