Ο γαμπρός...ήταν τελικά νυφούλα!

Λένε πως μετά την απομάκρυνση σας από το ταμείο δεν φέρουμε ουδεμίαν ευθύνη. Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως τα πράγματα γίνονται....περίπλοκα. Ένα χρόνο έμεινε παντρεμένη με τον 28χρονο Sitakant Routray η 26χρονη Minati Khatua από τη Ρουκέλα της Ινδίας, πριν ανακαλύψει ότι ο άντρας της ήταν... γυναίκα.
Η 26χρονη κοπέλα καταγγέλλει τον, ή μάλλον την, Sitakant ότι κορόιδεψε τόσο εκείνη όσο και την οικογένειά της αν και στην αρχή της γνωριμίας τους είχε καταφέρει να τους γοητεύσει.
Της είχε παρουσιαστεί ως φίλος του αδερφού της και με κάποιον τρόπο είχε βρει τον αριθμό του κινητού της και της τηλεφωνούσε συχνά.
Όταν τα πράγματα μεταξύ τους έγιναν πιο... σοβαρά, του ζήτησε να γνωρίσει τους γονείς του. Εκείνος συνέχεια το απέφευγε και τελικά τους παρουσίασε δύο άτομα, τους οποίου σύστησε ως τη θεία του και τον αδερφό του.
Αυτοί οι δύο, που πιθανότατα δεν είχαν καμία συγγένεια μαζί του, ήταν και οι μόνοι καλεσμένοι στο γάμο από την πλευρά του «γαμπρού».
Μετά το γάμο, ο «γαμπρός», όπως όριζε η παράδοση, πήρε την απαιτούμενη προίκα, ένα αυτοκίνητο, χρυσά κοσμήματα και περίπου 400 ευρώ σε μετρητά.
Όμως, ο «γαμπρός», δεν εκπλήρωνε τις «συζυγικές του υποχρεώσεις», λέγοντας στην γυναίκα του ότι δεν του το επέτρεπε ένας θρησκευτικός του όρκος. Αυτή η άρνησή του έβαλε σε υποψίες την κοπέλα.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε στην εφημερίδα Calcutta Telegraph, προσπαθούσε από καιρό να ανακαλύψει τι συνέβαινε με τον «άντρα» της, αλλά εκείνος κρυβόταν καλά. Έτσι μία μέρα που έκανε μπάνιο, η Minati κατάφερε να ανοίξει δια της βίας την πόρτα και είδε όσα έπρεπε να δει...
«Οι χειρότεροι μου φόβοι επιβεβαιώθηκαν. Ήταν γυναίκα» δήλωσε η ίδια στην εφημερίδα.
Μόλις αποκαλύφθηκε το μυστικό του, ξέσπασε σε κλάματα και παρακάλεσε την Minati να μην προδώσει το μυστικό του, αλλά να κάνουν κάποιου είδους συμβιβασμό.
Μάλιστα, η κοπέλα καταγγέλλει ότι τα αδέρφια του απείλησαν εκείνη και την οικογένειά της ότι θα τους σκοτώσουν αν αποκαλύψουν το πραγματικό φύλο του Sitakant. Η περίεργη υπόθεση πλέον ερευνάται από την αστυνομία.
ΠΗΓΗ:newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...