Σκοτώστε τον Εβραίο που κρύβεται μέσα σας

Του Σταύρου Μαρίνη 
Είναι οδυνηρό να στερείς από κάποιον την ΕΛΠΙΔΑ αλλά περισσότερο οδυνηρό είναι να τον κάνεις να ζει μέσα στο ΨΕΜΜΑ. Δεκάδες ειδήσεις στο ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ χωρίς ψυχή ίσα-ίσα για να σας φέρουν κοντά μας!! Πολλοί οι ευκαιριακοί αναγνώστες το τελευταίο διάστημα ελάχιστοι ΖΩΝΤΑΝΟΙ που θα συνεχίσουν μαζί μας τον αγώνα για να ανατρέψουμε τόσο την συνωμοσία της σιωπής όσο και στο να καταπολεμήσουμε τον Εβραίο που κρύβουμε μέσα μας. Γελάω πραγματικά χωρίς να σας ξέρω κάθε φορά που βλέπω τις δημοφιλείς αναρτήσεις της εβδομάδας. Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων οι αναρτήσεις αυτές που έκαναν τα περισσότερα κλικ είναι παντελώς αδιάφορες σε μένα. Έτσι αντιλαμβάνομαι ότι μας διαβάζετε επειδή δεν με ξέρετε και αποτελείτε και εσείς μέρος του προβλήματος που θα ήθελα να επιλύσω. Γιατί δεν είναι δυνατόν να είσαστε τόσο ρηχοί και επιφανειακοί και να διαβάζετε αυτό το blog!!! Ήδη αντιλαμβάνομαι ότι η διαφορετικότητά μας δεν γίνεται σεβαστή και μας "βρίζετε" επειδή το παλεύουμε στο να σας "τσιμπάμε".
Βέβαια το 2010 δεν είχε για μένα μόνο αυτή την απογοήτευση γιατί ήμουν υποψιασμένος για το τι συμβαίνει στο διαδίκτυο. Όμως το τι συμβαίνει δίπλα μου θεωρούσα ότι το κατείχα πολύ καλύτερα. Και μπορεί να είμαι μαλάκας και ρομαντικός αλλά ήθελα να ήξερα γιατί επιμένετε ότι μπορεί να συνεχιστεί το ΑΔΙΚΟ να επικρατεί του ΔΙΚΑΙΟΥ. Συναγωνιστές από όλον τον κόσμο πολέμησαν σε όλη την Ευρώπη και όχι μόνο για να επικρατήσει το ΚΑΛΟ και άφησαν τα κόκκαλα τους παντού έχασαν βέβαια τον πόλεμο και εμείς ΑΤΥΧΩΣ ήμασταν με τους ΝΙΚΗΤΕΣ. Υπερασπιστήκαμε τους Αμερικανούς , τους Ρώσους και τους Άγγλους αλλά στην ουσία πολεμήσαμε για να αποκτήσουν ΚΡΑΤΟΣ οι Εβραίοι και να δολοφονούν ανήλικους Παλαιστίνιους. Η δήθεν κακή Ναζιστική Γερμανία είχε περισσότερη ΗΘΙΚΗ από όλους τους ΑμερικανοΡωσοΣιωνιστές και τα παπαγαλάκια τους. Η ατομική βόμβα στην Χιροσίμα δείχνει την ηθική αυτών που εσείς αποκαλείται ήρωες και φυσικά η μικρή αλλά έντιμη ΕΛΛΑΣ συμμάχησε στο να πέσει σκοτάδι σε όλο τον κόσμο. Προτίμησε τους βιαστές της να είναι μη Ευρωπαίοι αλλά η Θεία Δίκη την τιμώρησε αφού εάν και νικήτρια είχε ελάχιστα οφέλη από τους δήθεν συμμάχους της. Και επειδή στην Ιστορία δεν τα πηγαίνετε και τόσο καλά μείνετε μέσα στην μιζέρια σας και ασχοληθείτε με τα τέλη κυκλοφορίας , την γκόμενά σας που δεν σας γουστάρει , και τα αποτελέσματα του στοιχήματος. Δείτε ακόμα την Πετρούλα να κάνει ρεπορτάζ και ξεγελάστε τον ευατό σας ότι είσαστε σημαντικοί επειδή είσαστε Έλληνες. Λες και έχετε καμιά σχέση με τους 300 του Λεωνίδα ή τον Μέγα Αλέξανδρο. Πλάκα θα έχει να νομίζεις ότι είσαι η Ολυμπιάδα και ότι έχεις την καταγωγή της Μπουμπουλίνας που κάποιοι στην παρουσίασαν Ελληνίδα για να σε κάνουν να πιστέψεις ότι όλοι οι λαοί των βαλκανίων είναι σαλάτα!! Μα καλά είναι δυνατόν ο Ελληνισμός να πατάει πάνω σε τόσα ψέμματα; Εθνικό είναι ότι είναι ΑΛΗΘΙΝΟ έλεγε ο Ίων Δραγούμης και εγώ θα συμπλήρωνα και ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ. Όλα τα άλλα για ανωτερότητες και βλαχιές τα αφήνω να τα κρίνει η Ιστορία. Ήδη είναι αμείληκτη με τα κακέκτυπα των Ελλήνων 400 χρόνια σκλάβοι των Μογγόλων Υπανθρώπων, αφελληνισμός της Μικράς Ασίας , χάσιμο της Κύπρου, κατέβασμα της Ελληνικής Σημαίας από τα Ίμια και ένα σωρό άλλα. Το τραγικότερο μιλάμε με λέξεις των τούρκων βιαστών μας και συμμαχούμε με τους μεγαλύτερους εχθρούς του Ελληνισμού τους Εβραίους. Μπορεί να σας κούρασα αλλά και εγώ κουράστηκα με την ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ σας και την δήθεν ΑΓΑΠΗ σας , σε αισθήματα που ούτε καν καταλαβαίνετε. Γιατί εγώ "παντρεύτηκα" στο πρόσωπό σας την Αρετή και εσείς την σανίδα σωτηρίας σας. Τελικά βουλιάξαμε; Το θέμα είναι να κατανοούμε τα λάθη μας και να τα αγαπάμε γιατί εάν τα μισήσουμε θα χάσουμε την επλίδα να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι και να μπορέσουμε να αγαπήσουμε ακόμα και τους εχθρούς μας για την μικρότητά τους. Ζήτω η Νίκη!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...