Κυκλοφοριακό "έμφραγμα" στους δρόμους της Αθήνας!

Η ταλαιπωρία για τους οδηγούς και το επιβατικό κοινό στο λεκανοπεδίο καλά κρατεί και μάλιστα λίγες μέρες πριν από τα Χριστούγεννα, καθώς για μία ακόμα μέρα η κατάσταση στους δρόμους της πρωτεύουσας είναι εφιαλτική εξαιτίας της απεργίας στα μέσα μαζικής μεταφοράς.Εκτός από τα λεωφορεία της ΕΘΕΛ που κινούνται κανονικά από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, σήμερα δεν εκτελούνται τα δρομολόγια Μετρό, Τραμ, ΗΛΠΑΠ, ΗΣΑΠ και Προαστιακού. Επίσης, λόγω της απεργίας, δεν ισχύει σήμερα ο δακτύλιος.
Σοβαρά προβλήματα παρουσιάζουν όλες τις κεντρικές οδικές αρτηρίες που οδηγούν στο κέντρο και περιμετρικά. Το σοβαρότερο πρόβλημα εμφανίζεται στη Λ. Κατεχάκη στην κατεύθυνση προς Λ. Μεσογείων στο ύψος του κόμβου της Καισαριανής, εξαιτίας σύγκρουσης οχημάτων. Κλειστή είναι τόσο η δεξιά όσο και η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.
Για γερά νεύρα είναι η κατάσταση στο ρεύμα εισόδου της Αθηνών - Λαμίας, ενώ από την κυκλοφοριακή συμφόρηση επηρεάζεται και η κίνηση στην Αττική Οδό, ειδικά στην έξοδο προς την εθνική οδό και από Μεταμόρφωση έως Κηφισίας.
ΠΗΓΗ:Real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...