Καλή εβδομάδα σε όλους

Καλή εβδομάδα σε όλους και περισσότερο σε όσους μας έχουν στεναχωρήσει αυτό το διάστημα. Καθώς σε λίγες μέρες μπαίνουμε στο 2011 θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε κάποια πραγματάκια για το τι πιστεύουμε για την έξαρση της χυδαιότητας στο διαδίκτυο και φυσικά για ακόμα μια φορά θα χαλάσουμε την σούπα στα sites των μεγαλοδημοσιογράφων και επιχειρηματιών αποδεικνύοντας με στοιχεία ότι δεν έχουν πάνω από 50.000 μοναδικούς επισκέπτες την ημέρα.
Παρόλλα αυτά κάποιοι εξακολουθούν και τους δίνουν κρατική διαφήμιση την ίδια ώρα που περικόπτουν τους δικούς σας μισθούς και τις συντάξεις. Ενώ πολλοί από εσάς βρίσκεστε στην δυσάρεστη θέση να είσαστε Άνεργοι γιατί ούτε λεφτά υπήρχαν κύριε Παπανδρεόου όπως λέγατε αλλά ούτε και δουλειές αφού τα λουκέτα πέφτουν το ένα μετά το άλλο και οι μεγαλοεργολάβοι φίλοι σας είναι όχι μόνο εκτός φυλακής αλλά βγάζουν εκ ευρώ ακόμα και μέσα στην κρίση.
Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...