Είναι εθισμένη στα ναρκωτικά η υπουργός Εξωτερικών της Σλοβενίας;


Η υπουργός Εσωτερικών της Σλοβενίας, Καταρίνα Κρέσαλ, διέψευσε κατηγορηματικά ότι είναι εθισμένη στα ναρκωτικά. Αφορμή στάθηκαν οι αλλεπάλληλες δημοσιεύσεις σε ιστολόγια και σε ανώνυμα φόρουμ στο Internet, με ισχυρισμούς ότι τον Νοέμβριο εισήχθη σε κλινική απεξάρτησης από ναρκωτικές ουσίες στο Νοσοκομειακό Κέντρο της Λιουμπλιάνας, μετά από λήψη υπερβολικής δόσης κοκαΐνης.

«Αν και το έχω διαψεύσει κατηγορηματικά, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, εξακολουθούν να διαδίδονται αβάσιμες ιστορίες, ότι αντιμετωπίζω πρόβλημα με τα ναρκωτικά, κάτι που δημοσιεύθηκε και σε ορισμένα Μ.Μ.Ε.» ανέφερε η υπουργός Εσωτερικών της Σλοβενίας, σε δήλωση που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα του Σλοβενικού Φιλελεύθερου Δημοκρατικού κόμματος (LDS), του οποίου και είναι πρόεδρος.

Για να ενισχύσει τις δηλώσεις της ότι πρόκειται για ψεύδη, η κα Κρέσαλ δημοσίευσε στο Διαδίκτυο ακόμη και έγγραφα του Νοσοκομειακού Κέντρου της Λιουμπλιάνας, από τα οποία προκύπτει ότι τα τελευταία δέκα χρόνια μόνο δύο φορές έκανε χρήση των ιατρικών υπηρεσιών, μία για εξάρθρωση ώμου και μία για οφθαλμολογικό έλεγχο.

Η διάδοση ιστοριών που δεν επιβεβαιώνονται για διαφθορά, εξάρτηση από ναρκωτικά και για προσωπικά ζητήματα ορισμένων πολιτικών, τα τελευταία χρόνια, στη Σλοβενία, θεωρούνται ενδεικτικό στοιχείο μάχης μεταξύ εκπροσώπων της πολιτικής ελίτ, που χρησιμοποιούν ως εφαλτήριο το Διαδίκτυο και ορισμένα Μ.Μ.Ε..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...