Σεϊταρίδης - Ζώη: Ζουν τον έρωτά τους στο Πήλιο!

Ο Γιώργος Σεϊταρίδης και η Αποστολία Ζώη τον πρώτο καιρό της σχέσης τους έκαναν τα πάντα για να μην μαθευτεί ο ότι είναι μαζί. Ο έρωτάς τους όμως ήταν τόσο δυνατός που, λίγους μόλις μήνες μετά, παίρνουν την απόφαση να μετακομίσουν μόνιμα στο Πήλιο, που είναι και η ιδιαίτερη πατρίδα της Αποστολίας. Όσοι τους βλέπουν τώρα δύσκολα τους αναγνωρίζουν. Ο Γιώργος αξύριστος και με πολλά παραπανίσια κιλά, ενώ η Αποστολία με τελείως διαφορετικό look από αυτό που την είχαμε συνηθίσει. Παρόλα είναι φανερό ότι είναι πολύ ευτυχισμένοι. Συχνά κάνουν αγκαλιασμένοι την βόλτα τους έχοντας όμως αποφασίσει να ζήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Η καθημερινότητα τους, σύμφωνα με το περιοδικό Radar, μοιράζεται ανάμεσα σε κηπουρική, κοντινές εκδρομές και ήσυχα βράδια στα τσιπουράδικα του Βόλου. Όσοι τους είδαν το τελευταίο διάστημα,δύσκολα τους αναγνώρισαν μιας και η εμφάνιση τους δεν θυμίζει σε τίποτα αυτό που είχαμε συνηθίσει: αξύριστος και με πολλά παραπανίσια κιλά ο Γιώργος Σεϊταρίδης, με τελείως διαφορετικό look, η Αποστολία Ζώη. Οι φήμες μιλούν μάλιστα για μυστικό γάμο στο Δημαρχείο του Βόλου. Η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός ούτε τα διαψεύδουν αλλά ούτε και τα επιβεβαιώνουν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι είναι μαζί και πολύ ερωτευμένοι!
Η γνωριμία τους έγινε όταν η Αποστολία είχε κάνει ένα guest στην επιοτυχημένη σειρά του Mega, "Singles" και ο Γιώργος υποδυόταν τον Περιστερόπουλο που ήταν ερωτευμένος μαζί της! Για άλλη μια φορά η τέχνη είναι βγαλμένη από τη ζωή, αφού δεν άργησαν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον ο ένας για τον άλλο. Ωστόσο ο Γιώργος ήταν παντρεμένος με την Τούτσε Καζάζ.
Μετά το διαζύγιό του βρήκε τρόπο να επικοινωνήσει με την Αποστολία και άρχισαν τα πρώτα ραντεβού και δεν άργησε να δημιουργηθεί δεσμός. Το πρώτο διάστημα της σχέσης τους έμεναν μαζί στην Ραφήνα μέχρι που αποφάσισαν να μετακομίσουν στο Βόλο όπου ζουν σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...