Ποια παρουσιάστρια χωρίζει;


Πασίγνωστη παρουσιάστρια και ο σύζυγός της περνούν την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής τους, αφού τον τελευταίο καιρό ο γάμος τους βρίσκεται σε μεγάλη κρίση.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον τους, το ζευγάρι εδώ και μήνες τσακώνεται συνεχώς. Έχει σταματήσει μάλιστα τις κοινές του εμφανίσεις και το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι κοιμούνται και σε χωριστά δωμάτια.
Η παρουσιάστρια, η οποία πάντα ενδιαφερόταν να περνάει προς τα έξω την εικόνα της ευτυχισμένης συζύγου και μητέρας, αλλά και της πετυχημένης παρουσιάστριας, προσπαθεί καιρό να κρύψει την αλλαγή στη ζωή της.
Οι πληροφορίες θέλουν εκείνη να είναι πολύ εκνευρισμένη και ανασφαλής τον τελευταίο καιρό από την επαγγελματική της αποτυχία, με αποτέλεσμα να πληρώνει τα σπασμένα η σχέση της.
Τις τελευταίες μέρες, μάλιστα, η παρουσιάστρια ανακοίνωσε στον σύζυγό της ότι έχει μιλήσει με τον δικηγόρο της και ότι θα ήθελε να βρεθεί μια λύση, για να μην καταπιέζουν ο ένας τον άλλο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...