Η Αναστασία Περάκη επιστρέφει στις πασαρέλες

Δυναμική επιστροφή στον χώρο του μόντελινγκ ξεκίνησε πριν από λίγο  η Αναστασία Περάκη, αφού πέρασε ένας χρόνος από τότε που έγινε μητέρα, και με προσπάθεια κατάφερε να επαναφέρει τη σιλουέτα της στις τέλειες αναλογίες που είχε πριν από την εγκυμοσύνη.


Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Πρωινή Μελέτη» η playmate 2005 , και σύζυγος του ολυμπιονίκη του τάε κβον ντο Μιχάλη Μουρούτσου, αναφερόμενη στην εγκυμοσύνη της τόνισε: «ήταν μία περίοδος που πέρασα πολύ ωραία. Πήρα 17 κιλά, αφέθηκα πολύ και έτρωγα πάρα πολλά γλυκά. Ε, μετά έκανα τη διατροφή που κάνουν όλοι. Στερήθηκα πράγματα για να μπορέσω να τα χάσω. Ο Μιχάλης με βοήθησε πολύ, όχι τόσο σε ό,τι αφορά στο κομμάτι της διατροφής, όσο στο κομμάτι της γυμναστικής. Μου έκανε τάε κβο ντο».

Σε ό,τι αφορά στη συμμετοχή του συζύγου της στο «Just The 2 Of Us», το μοντέλο είπε ότι χαίρεται πολύ με αυτό και ότι προτιμά να τον βλέπει από το σπίτι, γιατί από κοντά χάνει κανείς πολλά πράγματα που από την τηλεόραση μπορεί και τα βλέπει.
ZOUGLA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...