Συλλήψεις για ναρκωτικά και λαθραία τσιγάρα στην Πάτρα!

Στο πλαίσιο των συστηματικών και εντατικών προσπαθειών του Λιμενικού Σώματος, για την καταπολέμηση της παράνομης διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, συνελήφθη, χθες στις 17.05, στο λιμάνι της Πάτρας, από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, 23χρονη αλλοδαπή, πριν την επιβίβασή της σε Ε/Γ - Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε, εντός της τροχήλατης αποσκευής της, δύο δέματα που περιείχαν ακατέργαστη ινδική κάνναβη, συνολικού μικτού βάρους 02 κιλών και 191,6 γραμμαρίων.
Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, το οποίο διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατέσχεσε τη ναρκωτική ουσία καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο.
Ακόμη συνελήφθησαν, χθες στις 20.30, στο λιμάνι της Πάτρας, από προσωπικό της τοπικής Λιμενικής Αρχής, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, δύο αλλοδαποί οδηγοί φορτηγών οχημάτων (39χρονος και 43χρονος), διότι μετέφεραν, επιμελώς κρυμμένες εντός του χώρου των καμπίνων καθώς και στις μπαγκαζιέρες των οχημάτων τους, κούτες τσιγάρων, διάφορων επωνυμιών, χωρίς νόμιμα παραστατικά κατοχής και διακίνησης.
Ο 39χρονος διαπιστώθηκε ότι μετέφερε 350 κούτες τσιγάρων (3.500 πακέτα), ενώ ο 43χρονος διαπιστώθηκε ότι μετέφερε 512 κούτες τσιγάρων (5.120 πακέτα).Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, το οποίο διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατέσχεσε τα δύο φορτηγά οχήματα, τις εν λόγω ποσότητες λαθραίων τσιγάρων και επτά κινητά τηλέφωνα.
ΠΗΓΗ:ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...