Έκρηξη της εγκληματικότητας στα Γιάννενα!

Αλλεπάλληλα κρούσματα διαρρήξεων έχουν δηλωθεί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου από τις αρχές του Δεκέμβρη και μετά και αφορούν τόσο το Λεκανοπέδιο των Ιωαννίνων όσο και άλλες περιοχές της Ηπείρου. Συγκεκριμένα, από την περασμένη Πέμπτη και Παρασκευή, έχουν δηλωθεί τουλάχιστον τέσσερις διαρρήξεις σε σπίτια μέσα στα όρια της πόλης των Ιωαννίνων και άλλη μία στην Ανατολή, με λεία τιμαλφή μεγάλης αξίας, αρκετές χιλιάδες χρήματα σε ευρώ και άλλα αντικείμενα. Δεν αποκλείεται όπως εκτιμούν αστυνομικοί, να πρόκειται για την ίδια μετακινούμενη σπείρα που «χτυπάει» διάφορα σπίτια στο Λεκανοπέδιο και που σύντομα θα εξαφανισθεί, εφόσον δεν καταφέρουν οι διωκτικές αρχές να συλλάβουν τους δράστες.
Το αποκορύφωμα ωστόσο, αυτής της θρασύτητας και της παρατεταμένης εγκληματικής δράσης ήταν το προχθεσινοβραδινό τριπλό «χτύπημα» σε μεζονέτες, στην περιοχή των Καρδαμιτσίων. Μέσα σε ελάχιστα λεπτά, περί ώρα 21:00 μ.μ., χωρίς προφανώς να γίνουν αντιληπτοί από τους περιοίκους, άγνωστοι διέρρηξαν τρία σπίτια και διέφυγαν με χρυσαφικά μεγάλης αξίας.
Οι άγνωστοι «χτύπησαν» σπίτια που δεν είχαν φως, γεγονός άκρως ανησυχητικό που υποδηλώνει πως δεν είχαν άλλο κίνητρο, πέρα από το ότι έκριναν πως απουσιάζουν οι ιδιοκτήτες. Θα μπορούσαν να διαρρήξουν δηλαδή, με αυτή τη λογική, και τα διπλανά σπίτια, αν δεν έβλεπαν φώτα αναμμένα! Οι κάτοικοι της συγκεκριμένης γειτονιάς των Καρδαμιτσίων έχουν τρομοκρατηθεί και ζητάνε να αυξηθεί η παρουσία της Αστυνομίας.
ΠΗΓΗ:dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...