Με τον Ντομινίκ Στρος Καν θα συναντηθεί ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς

Συνάντηση με τον επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Ντομινίκ Στρος Καν ο οποίος επισκέπτεται τη χώρα μας θα έχει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς.
Η συνάντηση κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει σήμερα το βράδυ στις 8, στα γραφεία του κόμματος στη Ρηγίλλης, ενώ αρχικά είχε προγραμματιστεί να γίνει την Τετάρτη το πρωί.Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, θα επιμείνει στις πάγιες θέσεις του και θα εκφράσει στον κ. Ντομινίκ Στρος Καν τις αιτιάσεις του, για την αντιαναπτυξιακή διάσταση της πολιτικής του μνημονίου που εφαρμόζει η κυβέρνηση.
Θα επισημάνει, ότι το μνημόνιο έτσι όπως εφαρμόζεται αναπαράγει τον φαύλο κύκλο της ύφεσης και θα υπογραμμίσει ότι είναι απαραίτητο να ληφθούν σύντομα αναπτυξιακά μέτρα, προκειμένου η ελληνική οικονομία να αποκτήσει μεσοπρόθεσμα ελπίδες εξόδου από την κρίση και μείωση του δημοσίου χρέους.Την Πέμπτη, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα συναντηθεί και με τον επίτροπο για θέματα Νομισματικής Πολιτικής, Ολι Ρεν, τον οποίον γνωρίζει από την θητεία του στο ευρωκοινοβούλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...