Αναθερμαίνουν τη… σχέση τους...

Η επιθυμία της διοίκησης του ΑΠΟΕΛ και του τεχνικού της ομάδας Ιβάν Γιοβάνοβιτς για να επεκταθεί για τα επόμενα χρόνια η μεταξύ τους συνεργασία, έγινε πραγματικότητα.
Ο πρόεδρος της εταιρείας Φοίβος Ερωτοκρίτου είχε συνάντηση χθες αργά το απόγευμα με τον Σέρβο τεχνικό και αφού έβαλαν στο τραπέζι όλα τα δεδομένα, έδωσαν τα χέρια για επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το καλοκαίρι 2013. Λίγο αργότερα, μέσω της επίσημης ιστοσελίδα της ομάδας ανακοινώθηκε και επίσημα η ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.
Η ανακοίνωση:
«Μετά από απογευματινή συνάντηση του προέδρου της εταιρείας ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο ΛΤΔ κ. Φοίβου Ερωτοκρίτου με τον προπονητή της ομάδας μας κ. Ιβάν Γιοβάνοβιτς, επήλθε συμφωνία για επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών γι' δύο ακόμα χρόνια», αναφέρει η ανακοίνωση.
Υπενθυμίζουμε ότι το υφιστάμενο συμβόλαιο του κ. Γιοβάνοβιτς εκπνέει με τη λήξη της φετινής ποδοσφαιρικής περιόδου.
Η εξέλιξη αυτή αφήνει ικανοποιημένους όλους στο στρατόπεδο της ομάδας, αφού ο κ. Γιοβάνοβιτς χαίρει εκτίμησης στην πλειοψηφία των φιλάθλων τού ΑΠΟΕΛ. Παράλληλα είναι με αποδείξεις ο πιο αποδεχτός προπονητής στην πρόσφατη ιστορία της ομάδας.
Οδεύει προς ασύλληπτο ρεκόρ
Όπως είναι γνωστό, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς βρίσκεται στον ΑΠΟΕΛ από τον Ιανουάριο του 2008. Μέχρι σήμερα (συμπεριλαμβανομένης και της πρώτης του θητείας) συμπλήρωσε 193 συμμετοχές στον πάγκο των «γαλαζοκιτρίνων» και κατέρριψε το ρεκόρ του αείμνηστου Γιόζεφ Κιούνσλερ που μετρούσε 192 συμμετοχές, το οποίο για πολλούς έμοιαζε απλησίαστο. Με τα νέα δεδομένα ο Σέρβος τεχνικός θα κάνει εντυπωσιακό ρεκόρ, το οποίο δύσκολα θα βρεθεί προπονητής για να καταρρίψει.

Διακρίσεις και τίτλοι

Η πορεία του Γιοβάνοβιτς στο πάγκο του ΑΠΟΕΛ, λίγο πολύ είναι γνωστή. Δύο κατακτήσεις πρωταθλημάτων, ενός κυπέλλου και η εντυπωσιακή πορεία στο Champions League, που αποτελεί κορυφαία στιγμή τόσο του συλλόγου όσο και του ιδίου. Όλα αυτά είναι προϊόν σκληρής και μεθοδικής δουλειάς και γι’ αυτό η διοίκηση αποφάσισε να προχωρήσει στην πρόωρη ανανέωση του προπονητή της. Βεβαίως σημαντική κρίνεται και η φετινή πορεία της ομάδας, αφού σε διαφορετική περίπτωση ενδεχομένως να μην είχαμε τη χθεσινή εξέλιξη. Υπενθυμίζουμε ότι ο τεχνικός των «γαλαζοκιτρίνων» αναδείχθηκε πέρσι ο κορυφαίος στο κυπριακό πρωτάθλημα και βραβεύθηκε από την ΚΟΠ.

Κορυφώνονται οι διεργασίες

Η χθεσινή συνάντηση των Φοίβου Ερωτοκρίτου και Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν αφορούσε μόνο την οριστικοποίηση της επέκταση της συνεργασίας. Συγκεκριμένα οι δύο άνδρες μίλησαν και για τα υπόλοιπα θέματα προγραμματισμού της ομάδας και τις επόμενες ημέρες οι διεργασίες αναμένεται να κορυφωθούν.
ΠΗΓΗ:Sigma Live

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...